-
Одержання ферментованих напоїв з використанням бурякових вичавок
Удосконалення технології очистки стічних вод на фармацевтичному виробництві АТ «Фармак»
Удосконалення технології виробництва ферментованих напоїв з використанням глоду...
Питання до МКР «Методи досліджень потенційних лікарських засобів»
Pharmaceutical Biotechnology: Guide to Laboratory Practical Work
Features of brewing technology from unconventional raw materials
Вплив фізичних факторів на вміст інуліну в девясилі лікарському
Удосконалення технології переробки відходів виноробства
Вплив фізичних методів обробки на вміст біологічно активних речовин в квітках кульбаби...
Вплив електромагнітного випромінювання на молочнокислі бактерії
Навчально-методичний комплекс дисципліни "Біотехнологія створення біопрепаратів"
Intensification of beveragement processes by enzymes of enzymes
Технологія одержання пробіотичного препарату Симбітер
Obtaining of fermented beverages with carrot pomace
Use water nuts Trapa natans L. for producing fermented beverages
Удосконалення технології очищення стічних вод у дріжджовому виробництві
Effect of physical factors on activity amillolitical enzymes of salads of grain culture
Вплив фізичних методів обробки на активність протеолітичних ферментів A. oryzae
Search tips:
- Search terms are case-insensitive
- Common words are ignored
- By default only entries containing all terms in the query are returned (i.e., AND is implied)
- Combine multiple words with OR to find articles containing either term; e.g., education OR research
- Use parentheses to create more complex queries; e.g., archive ((journal OR conference) NOT theses)
- Search for an exact phrase by putting it in quotes; e.g., "open access publishing"
- Exclude a word by prefixing it with - or NOT; e.g. online -politics or online NOT politics
- Use * in a term as a wildcard to match any sequence of characters; e.g., soci* morality would match documents containing "sociological" or "societal"