Удосконалення технології виробництва ферментованих напоїв з використанням глоду (Crataegus)
Репозитарій Національного Авіаційного Університету
View Archive InfoField | Value | |
Title |
Удосконалення технології виробництва ферментованих напоїв з використанням глоду (Crataegus)
|
|
Creator |
Турбовська, Світлана Володимирівна
|
|
Subject |
ячмінний солод
дипломна робота солодорощення амілолітичні ферменти генератор імпульсів Г5-54 низькочастотні хвилі крайнє високочастотні хвилі солод дріжджі екстракт глоду аскорбінова кислота флавоноїди ферментований напій |
|
Description |
Робота публікується згідно наказу ректора від 29.12.2020 р. №580/од "Про розміщення кваліфікаційних робіт вищої освіти в репозиторії НАУ". Керівник дипломної роботи т.н., доцент кафедри біотехнології Косоголова Л. О.
Розробка технології ферментованого напою з використанням плодів глоду (Crataegus), які є джерелом біологічно активних речовин, дозволить розширити асортимент ферментованих напоїв на ринку України. Також забезпечить різні верстви населення продукцією, що має підвищену харчову та біологічну цінність. Використання плодів глоду в солодових ферментованих напоях сформує їх органолептичні, фізико-хімічні й фармакологічні властивості. Об’єкт дослідження – технологія ферментованих напоїв з екстрактом плодів глоду. Предмет дослідження – ячмінний солод, екстракт плодів глоду (Crataegus), дріжджі. Мета дипломної роботи – удосконалення технології ферментованих напоїв з використанням ячмінного солоду та екстракту глоду. Методи дослідження – фізико-хімічні, аналітичні, статистичні. |
|
Date |
2021-02-11T14:34:03Z
2021-02-11T14:34:03Z 2020-12 |
|
Identifier |
https://er.nau.edu.ua/handle/NAU/46766
|
|
Language |
uk
|
|
Format |
application/pdf
|
|
Publisher |
Національний авіаційний університет
|
|