Record Details

Удосконалення технології виробництва ферментованих напоїв з використанням глоду (Crataegus)

Репозитарій Національного Авіаційного Університету

View Archive Info
 
 
Field Value
 
Title Удосконалення технології виробництва ферментованих напоїв з використанням глоду (Crataegus)
 
Creator Турбовська, Світлана Володимирівна
 
Subject ячмінний солод
дипломна робота
солодорощення
амілолітичні ферменти
генератор імпульсів Г5-54
низькочастотні хвилі
крайнє високочастотні хвилі
солод
дріжджі
екстракт глоду
аскорбінова кислота
флавоноїди
ферментований напій
 
Description Робота публікується згідно наказу ректора від 29.12.2020 р. №580/од "Про розміщення кваліфікаційних робіт вищої освіти в репозиторії НАУ". Керівник дипломної роботи т.н., доцент кафедри біотехнології Косоголова Л. О.
Розробка технології ферментованого напою з використанням плодів глоду (Crataegus), які є джерелом біологічно активних речовин, дозволить розширити асортимент ферментованих напоїв на ринку України. Також забезпечить різні верстви населення продукцією, що має підвищену харчову та біологічну цінність. Використання плодів глоду в солодових ферментованих напоях сформує їх органолептичні, фізико-хімічні й фармакологічні властивості. Об’єкт дослідження – технологія ферментованих напоїв з екстрактом плодів глоду. Предмет дослідження – ячмінний солод, екстракт плодів глоду (Crataegus), дріжджі. Мета дипломної роботи – удосконалення технології ферментованих напоїв з використанням ячмінного солоду та екстракту глоду. Методи дослідження – фізико-хімічні, аналітичні, статистичні.
 
Date 2021-02-11T14:34:03Z
2021-02-11T14:34:03Z
2020-12
 
Identifier https://er.nau.edu.ua/handle/NAU/46766
 
Language uk
 
Format application/pdf
 
Publisher Національний авіаційний університет
 

Технічна підтримка: НДІІТТ НАУ