Record Details

Одержання ферментованих напоїв з використанням бурякових вичавок

Наукові журнали Національного Авіаційного Університету

View Archive Info
 
 
Field Value
 
Title Одержання ферментованих напоїв з використанням бурякових вичавок
Получение ферментированных напитков с использованием свекольных выжимок
Obtaining of fermented beverages with beet pomace
 
Creator Косоголова, Л. О.; Національний авіаційний університет
Чоповська, А. О.; Національний авіаційний університет
 
Subject
ферментований напій; моркв'яні та бурякові вичавки; дріжджі Saccharomyces cerevisiae
663. 14. 036

ферментированный напиток; морковные и свекольные выжимки; дрожжи Saccharomyces cerevisiae
663.14.036

fermented drink; carrot and beet pomace; yeast Saccharomyces cerevisiae
663.14.036
 
Description Досліджено параметри для оптимального вилучення екстрактивних речовин з овочевих вичавок, встановлено оптимальні режими пастеризації для ферментованого напою, досліджено процес ферментації залежно від складу поживного середовища та визначено органолептичні показники готового ферментованого напою «Вітамінний».
Исследованы параметры для оптимального извлечения экстрактивных веществ из овощных выжимок, установлены оптимальные режимы пастеризации для ферментированного напитка, исследован процесс ферментации в зависимости от состава питательной среды и определены органолептические показатели готового ферментированного напитка «Витаминный».
Investigated parameters for optimal removal of extractives vegetable pomace, set optimum conditions for pasteurization enzymes tion beverage studied fermentation process based on the nutrient composition among higher-defined and organoleptic properties of the finished fermented beverage "Vitamin".
 
Publisher Національний авіаційний університет
 
Contributor


 
Date 2015-06-21
 
Type


 
Format application/text-plain:formatted
application/pdf
application/pdf
 
Identifier http://jrnl.nau.edu.ua/index.php/ecobiotech/article/view/8526
 
Source Problems of Environmental Biotechnology; № 1 (2015)
Проблемы экологической биотехнологии; № 1 (2015)
Проблеми екологічної біотехнології; № 1 (2015)
 
Language uk
 

Технічна підтримка: НДІІТТ НАУ