Одержання ферментованих напоїв з використанням бурякових вичавок
Наукові журнали Національного Авіаційного Університету
View Archive InfoField | Value | |
Title |
Одержання ферментованих напоїв з використанням бурякових вичавок
Получение ферментированных напитков с использованием свекольных выжимок Obtaining of fermented beverages with beet pomace |
|
Creator |
Косоголова, Л. О.; Національний авіаційний університет
Чоповська, А. О.; Національний авіаційний університет |
|
Subject |
—
ферментований напій; моркв'яні та бурякові вичавки; дріжджі Saccharomyces cerevisiae 663. 14. 036 — ферментированный напиток; морковные и свекольные выжимки; дрожжи Saccharomyces cerevisiae 663.14.036 — fermented drink; carrot and beet pomace; yeast Saccharomyces cerevisiae 663.14.036 |
|
Description |
Досліджено параметри для оптимального вилучення екстрактивних речовин з овочевих вичавок, встановлено оптимальні режими пастеризації для ферментованого напою, досліджено процес ферментації залежно від складу поживного середовища та визначено органолептичні показники готового ферментованого напою «Вітамінний».
Исследованы параметры для оптимального извлечения экстрактивных веществ из овощных выжимок, установлены оптимальные режимы пастеризации для ферментированного напитка, исследован процесс ферментации в зависимости от состава питательной среды и определены органолептические показатели готового ферментированного напитка «Витаминный». Investigated parameters for optimal removal of extractives vegetable pomace, set optimum conditions for pasteurization enzymes tion beverage studied fermentation process based on the nutrient composition among higher-defined and organoleptic properties of the finished fermented beverage "Vitamin". |
|
Publisher |
Національний авіаційний університет
|
|
Contributor |
—
— — |
|
Date |
2015-06-21
|
|
Type |
—
— — |
|
Format |
application/text-plain:formatted
application/pdf application/pdf |
|
Identifier |
http://jrnl.nau.edu.ua/index.php/ecobiotech/article/view/8526
|
|
Source |
Problems of Environmental Biotechnology; № 1 (2015)
Проблемы экологической биотехнологии; № 1 (2015) Проблеми екологічної біотехнології; № 1 (2015) |
|
Language |
uk
|
|