Record Details

ОБҐРУНТУВАННЯ ВИБОРУ ЗНОСОСТІЙКИХ СТАЛЕЙ ДЛЯ РІЗАЛЬНИХ ВУЗЛІВ ШНЕКОВИХ М’ЯСОПОДРІБНЮВАЛЬНИХ МАШИН (ВОВЧКІВ)

Наукові журнали Національного Авіаційного Університету

View Archive Info
 
 
Field Value
 
Title ОБҐРУНТУВАННЯ ВИБОРУ ЗНОСОСТІЙКИХ СТАЛЕЙ ДЛЯ РІЗАЛЬНИХ ВУЗЛІВ ШНЕКОВИХ М’ЯСОПОДРІБНЮВАЛЬНИХ МАШИН (ВОВЧКІВ)
RATIONALE WEAR-RESISTANT STEEL FOR CUTTING SCREW UNITS MEAT SHREDDING MACHINE
 
Creator Сухенко, Владислав Юрійович; National University of Life and Environmental Science, Ukraine
 
Subject м’ясо; подрібнення; сталь; заточка; зносостійкість

meat; grinding; steel; sharpening; wear

 
Description Доведена доцільність застосування швидкоріжучих середньохромистих і високохромистих сталей для виготовлення м’ясоподрібнювальних інструментів заумови їх загострення кругами з ельбору
The expediency of the use of high-speed, high-chromium steels and average chromium for makingmeat grinding instruments subject to CBN grinding.Investigated wear typical representatives carbon containing steels, medium alloyed chromium,high-chromium steels and high speed in the modeling of beef juice solution, fat, water and bonetissue. It is shown that the honing tool of the tested steels to produce boron nitride circles becauseelectro corundum and diamond wheels to provoke cracking tools, eliminating theachievement of high performance.
 
Publisher Національний Авиаційний Університет
 
Contributor

 
Date 2013-11-25
 
Type
 
Format application/pdf
application/msword
 
Identifier http://jrnl.nau.edu.ua/index.php/PTZ/article/view/5783
 
Source Проблеми тертя та зношування; № 1(60) (2013); 67-73
Scientific-Technical Journal "Problems of Friction and Wear"; № 1(60) (2013); 67-73
Проблемы трения и изнашивания; № 1(60) (2013); 67-73
 
Language uk
 

Технічна підтримка: НДІІТТ НАУ