Record Details

Технологія розробки шаблонів для платформи Wordpress.

Репозитарій Національного Авіаційного Університету

View Archive Info
 
 
Field Value
 
Title Технологія розробки шаблонів для платформи Wordpress.
 
Creator Дзвонкевич, Савелій Антонович
 
Subject дипломна робота
шаблон
технологія автоматизації проектування
розробка веб-сайтів
міжсайтовий скриптинг
уніфікований локатор ресурсів
автоматизація
 
Description Робота публікується згідно наказу ректора від 21.01.2020 р. №008/од "Про перевірку кваліфікаційних робіт на академічний плагіат 2019-2020р.р. навчальному році" Керівник: д. т. н., професор Моржов Володимир Іванович.
Мета проекту – полягає у автоматизації процесу проектування та розробки веб-сайтів за допомогою шаблонів на різних етапах розробки.З кожним роком можливості веб-ресурсів грають більшу роль у туристичному бізнесі. У згаданнму сегменті істунє ріноманітність пропозицій по всюму світу, важко порахувати кількість готелей хочаб серед курортних регіонів Закарпаття, круїзних подорожей у Середньому та Карибському морях, гірнолижних курортів – це лише кілька прикладів, але абсолютно всі вони потребують важілей для залучення нових відвідувачів, і одним із таких виявляється створення власного веб-ресурсу.

Вихідні ресурси наведених вище прикладів будуть дуже відрізнятись, наприклад, сайт круїзних подорожей обовьязково має містити детальну інформацію про маршрути своїх круізів, характеристики лайнерів та інформацію міст де лайнер планує робити зупинку, на від міну від сайту гірнолижного курорту, де потрібен інакший функционал.
 
Date 2020-03-25T17:33:36Z
2020-03-25T17:33:36Z
2020-02-21
 
Type Other
 
Identifier http://er.nau.edu.ua/handle/NAU/41990
 
Language uk
 
Format application/pdf
 
Publisher Національний авіаційний університет
 

Технічна підтримка: НДІІТТ НАУ