Порівняльний аналіз кіькісного вмісту ніацину та вітаміну С у квасі, виготовленому за різними технологіями
Репозитарій Національного Авіаційного Університету
View Archive InfoField | Value | |
Title |
Порівняльний аналіз кіькісного вмісту ніацину та вітаміну С у квасі, виготовленому за різними технологіями
|
|
Creator |
Лисак, Анастасія Констянтинівна
|
|
Subject |
дипломна робота
вітамін С ніацин квас асоціація мікроорганізмів |
|
Description |
Робота випускника освітнього ступеня магістра за спеціальністю «Фармацевтична біотехнологія» публікується згідно наказу ректора №008/од від 21.01.2020. Керівник дипломної роботи к.м.н. доцент Васильченко О.А
Мета дипломної роботи - визначити кількісний вміст вітаміну С та ніацину у квасі та вибрати оптимальну технологію його виробництва, що забезпечує максимальний вміст вітаміну С та ніацину. Об'єкт дослідження – виготовлення квасу за різними технологіями та порівняння вмісту вітаміну С та ніацину. Предмет дослідження – вітамін С, ніацин, квас. Методи дослідження – аналітичні, біохімічні, мікробіологічні. |
|
Date |
2020-03-19T12:18:25Z
2020-03-19T12:18:25Z 2020-02 |
|
Type |
Working Paper
|
|
Identifier |
http://er.nau.edu.ua/handle/NAU/41763
|
|
Language |
uk
|
|
Format |
application/pdf
|
|
Publisher |
Національний авіаційний університет
|
|