Record Details

Порівняльний аналіз кіькісного вмісту ніацину та вітаміну С у квасі, виготовленому за різними технологіями

Репозитарій Національного Авіаційного Університету

View Archive Info
 
 
Field Value
 
Title Порівняльний аналіз кіькісного вмісту ніацину та вітаміну С у квасі, виготовленому за різними технологіями
 
Creator Лисак, Анастасія Констянтинівна
 
Subject дипломна робота
вітамін С
ніацин
квас
асоціація мікроорганізмів
 
Description Робота випускника освітнього ступеня магістра за спеціальністю «Фармацевтична біотехнологія» публікується згідно наказу ректора №008/од від 21.01.2020. Керівник дипломної роботи к.м.н. доцент Васильченко О.А
Мета дипломної роботи - визначити кількісний вміст вітаміну С та ніацину у квасі та вибрати оптимальну технологію його виробництва, що забезпечує максимальний вміст вітаміну С та ніацину. Об'єкт дослідження – виготовлення квасу за різними технологіями та порівняння вмісту вітаміну С та ніацину.
Предмет дослідження – вітамін С, ніацин, квас.
Методи дослідження – аналітичні, біохімічні, мікробіологічні.
 
Date 2020-03-19T12:18:25Z
2020-03-19T12:18:25Z
2020-02
 
Type Working Paper
 
Identifier http://er.nau.edu.ua/handle/NAU/41763
 
Language uk
 
Format application/pdf
 
Publisher Національний авіаційний університет
 

Технічна підтримка: НДІІТТ НАУ