Record Details

Правотворчі засади стабілізаційного розвитку суспільства

Репозитарій Національного Авіаційного Університету

View Archive Info
 
 
Field Value
 
Title Правотворчі засади стабілізаційного розвитку суспільства
 
Creator Бухер, Марія Олександрівна
Матвійчук, Я.Ю.
 
Subject розвиток держави
модернізація суспільного життя
засади правотворчості
вдосконалення правової держави
проблеми розвитку суспільства
34:323(043.2)
 
Description Поширеною думкою в юридичних науках є те, що правотворчість функціонує з метою вдосконалення правової держави, яка була б готова до побудови демократичної та правової держави (і як результат
громадянського суспільства). Існує ідея про те, що реформація правової системи можлива лише за допомогою змін у процесі правоутворення. Аналізуючи умови розвитку держави та суспільства, можна дійти до висновку що правотворчість потребує детального вивчення в контексті ролі в процесі трансформації суспільства (і це вивчення буде сприяти процесу вдосконалення правотворчості в загальному). Стан трансформації в наукових джерелах описується як «специфічне становище певного явища, в якому відбувається процес модифікації (тобто зміни) його структури»
 
Date 2021-03-18T07:55:24Z
2021-03-18T07:55:24Z
2021-02-26
 
Type Thesis
 
Identifier Бухер М.О. Правотворчі засади стабілізаційного розвитку суспільства / М.О. Бухер, Я.Ю. Матвійчук // Сучасне право в епоху соціальних змін: [Матеріали ХІ Міжнародної науково – практичної конференції, м. Київ, Національний авіаційний університет, 26 лютого 2021 р.] Том 1.-Тернопіль: Вектор, 2021. - С. 53-54.
https://er.nau.edu.ua/handle/NAU/48783
 
Language uk
 
Format application/pdf
 
Publisher Національний авіаційний університет
 

Технічна підтримка: НДІІТТ НАУ