Record Details

Актуальні проблеми та тенденції розвитку молодіжного туризму

Репозитарій Національного Авіаційного Університету

View Archive Info
 
 
Field Value
 
Title Актуальні проблеми та тенденції розвитку молодіжного туризму
 
Creator Пономаренко, Віта Анатоліївна
 
Subject дипломна робота
туризм
молодіжний туризм
 
Description Робота публікується згідно наказу ректора від 21.01.2020 р. №008/од "Про перевірку кваліфікаційних робіт на академічний плагіат 2019-2020р.р. навчальному році". Науковий керівник: к. геогр. н., доцент кафедри міжнародного туризму та країнознавства Ткачук Леоніла Миколаївна
Світові тенденції розвитку туристських подорожей свідчать про збільшення частки молодіжного туризму. Молоді люди становлять більше 57% від усіх туристів. На сьогодні у світі функціонує понад 300 організацій молодіжного туризму. Щорічно до міжнародного молодіжного туристського обміну долучаються понад 25 млн. молодих людей. Згідно з даними, опублікованими Всесвітньою туристською організацією, більше 20% міжнародного туристичного ринку припадає на молодіжний туризм. Оцінки експертів свідчать, що цей вид туризму щорічно збільшується на 3-5%. Отже, молодіжний туризм за темпами розвитку випереджає всі інші виду туризму і потребує ретельного вивчення.
Розвиток молодіжного туризму має бути направлений на забезпечення доступності складових індустрії туризму для вищезазначеної категорії, адже саме молодіжний туризм має патріотично-виховне значення, дає змогу в молодому віці не тільки пізнати свою країну і весь світ, але й реалізувати конституційне право кожної людини на відпочинок.
Процес розвитку молодіжного туризму потребує систематизації досліджень у цьому напрямку, аналізу актуальних проблем та тенденцій його розвитку.
 
Date 2020-04-21T19:07:50Z
2020-04-21T19:07:50Z
2020-02
 
Type Other
 
Identifier Пономаренко В.А. Актуальні проблеми та тенденції розвитку молодіжного туризму. - Дипломна робота на здобуття ступеня бакалавра спеціальності "Туризм". - Національний авіаційний університет. - Київ, 2020. - 60 с.
http://er.nau.edu.ua/handle/NAU/42339
 
Language uk
 
Format application/pdf
 
Publisher Національний авіаційний університет
 

Технічна підтримка: НДІІТТ НАУ