Record Details

Готельне господарство Дніпропетровської області: стан і перспективи розвитку

Репозитарій Національного Авіаційного Університету

View Archive Info
 
 
Field Value
 
Title Готельне господарство Дніпропетровської області: стан і перспективи розвитку
 
Creator Сіреніна, Марія Вікторівна
 
Subject дипломна робота
готельне господарство
індустрія гостинності
туризм
Дніпропетровська область
готельна індустрія
 
Description Робота публікується згідно наказу ректора від 21.01.2020 р. №008/од "Про перевірку кваліфікаційних робіт на академічний плагіат 2019-2020р.р. навчальному році". Науковий керівник: к. геогр. н., доцент кафедри міжнародного туризму та країнознавства Мархонос Світлана Миколаївна
Галузь готельного господарства – одна з вагомих складових туристичної сфери. Матеріало-технічна база, що дозволяє розміщувати туристів, посідає важливе місце у формуванні туристичної інфраструктури. А туристичний сервіс напряму залежить від якості умов проживання та обслуговування. Тому дослідження готельної індустрії – сфери, що приносить значні грошові надходження, не тільки власникам бізнесу, а й державі є надзвичайно актуальним.
Дніпропетровська область є одним з найбільш розвинених в економічному відношенні регіонів України. За чисельністю населення, внеском у загальнодержавні обсяги виробництва валового внутрішнього продукту масштабами промислового та сільськогосподарського виробництва, обсягами експорту товарів та надходжень до бюджету вона займає провідні місця серед інших регіонів України.
Розвиток ринку туристичних послуг та його інфраструктурне забезпечення, особливо готельного господарства – є актуальною проблемою і важливою перспективою для Дніпропетровської області. Цей сектор відіграє помітну роль у регіональній економіці, що, відповідно, потребує розвитку місцевої інфраструктури, диверсифікації видів туристичних послуг, підвищення ефективності управлінських рішень щодо регулювання галузі та реалізації стратегічних пріоритетів відповідно до стану та тенденцій кон’юнктури внутрішньорегіонального туристичного ринку.
Готельне господарство може стати вагомим фактором економічного розвитку регіону, розвитку підприємництва, створенню нових робочих місць та покращувати туристичний імідж регіону.
 
Date 2020-04-22T12:48:53Z
2020-04-22T12:48:53Z
2020-02
 
Type Other
 
Identifier Сіреніна М.В. Готельне господарство Дніпропетровської області: стан і перспективи розвитку . - Дипломна робота на здобуття ступеня бакалавра спеціальності "Туризм". - Національний авіаційний університет. - Київ, 2020. - 74с.
http://er.nau.edu.ua/handle/NAU/42340
 
Language uk
 
Format application/pdf
 
Publisher Національний авіаційний університет
 

Технічна підтримка: НДІІТТ НАУ