Record Details

Система захищеного розподіленого доступу до конфіденційної інформації на базі хмарних технологій

Репозитарій Національного Авіаційного Університету

View Archive Info
 
 
Field Value
 
Title Система захищеного розподіленого доступу до конфіденційної інформації на базі хмарних технологій
 
Creator Ткаченко, Богдан Валерійович
 
Subject дипломна робота
конфіденційна інформація
хмарні технології
корпоративна мережа
захист інформації
мережа Інтернет
 
Description Робота публікується згідно наказу ректора від 29.12.2020 р. №580/од "Про розміщення кваліфікаційних робіт вищої освіти в репозиторії НАУ" . Керівник проекту: к.т.н., доцент Карловський С.Є.
Хмарні технології створюють базу в інфраструктурі нового покоління, яка дозволяє створити потужну інформаційно-телекомунікаційну систему з новою архітектурою та можливостями. Доволі великий відсоток коштів підприємства та організації використовують на експлуатацію та технічне обслуговування локальних інформаційних систем, хмарні технології дозволяють пришвидшити процес розробки та випуску програмних продуктів на ринок та збільшити ефективності праці підприємства шляхом організації прозорого документообігу та спільної праці над проектами.
Швидке зростання хмарних технологій надає величезний потенціал для підвищення ефективності функціонування інформаційної системи, скорочення витрат на її обслуговування, технічне забезпечення та швидке розгортання філіалів для підприємств різної форми власності. Основними особливостями хмарних технологій є можливість масштабування інфраструктури для зберігання даних та динамічне керування потужностями, що звільнить користувача від управління складною технологією.
Використання хмарних технологій має широкий спектр переваг, однак досі залишається відкритим процес формування нормативно-правової платформи врегулювання взаємодії постачальника послуг та користувача
 
Date 2021-03-26T06:38:55Z
2021-03-26T06:38:55Z
2020-12
 
Identifier https://er.nau.edu.ua/handle/NAU/48912
 
Language uk
 
Format application/pdf
 
Publisher Національний авіаційний університет
 

Технічна підтримка: НДІІТТ НАУ