Record Details

Застосування методу зональної навігації для розробки маршрутів прибуття.

Репозитарій Національного Авіаційного Університету

View Archive Info
 
 
Field Value
 
Title Застосування методу зональної навігації для розробки маршрутів прибуття.
 
Creator Котова, Анастасія Сергіївна
 
Subject дипломна робота
збірник аеронавігаційної інформації
система позиціонування
зональна навігація
 
Description Робота публікується згідно наказу ректора від 21.01.2020 р. №008/од "Про перевірку кваліфікаційних робіт на академічний плагіат 2019-2020р.р. навчальному році" . Керівник проекту: доцент, Луппо Олександр Євгенович
Обсяги повітряних перевезень постійно зростають і вимагають нових вимог до пропускної спроможності повітряного простору, виникає необхідність оптимального використання повітряного простору. Для забезпечення ефективності використання повітряного простору за рахунок забезпечення прямих маршрутів, точності витримування треків і високої точності навігаційних систем пояснюють появу концепції PBN.
Концепція PBN вказує, що вимоги до характеристик системи RNAV літака визначені з точки зору точності, цілісності, доступності, безперервності і функ-ціональності, які необхідні для конкретних операцій в контексті певної концепції повітряного простору.
Експлуатаційні вимоги визначені в навігаційних специфікаціях, які також визначають вибір навігаційних датчиків і обладнання, які можуть бути використані для задоволення вимог до продуктивності.
Ці навігаційні специфікації визначаються на достатньому рівні деталізації сприяння глобальному погодженню шляхом надання конкретних вказівок реалізації для держав і операторів. RNAV операції підтримують навігацію в будь якому повітряного простору без необхідності літати прямо над наземних засобів.
 
Date 2020-03-23T09:17:44Z
2020-03-23T09:17:44Z
2020-02
 
Type Thesis
 
Identifier http://er.nau.edu.ua/handle/NAU/41872
 
Language uk
 
Format application/msword
 
Publisher Національний авіаційний університет.
 

Технічна підтримка: НДІІТТ НАУ