Record Details

Ефективність впровадження та використання CRM системи на підприємстві

Репозитарій Національного Авіаційного Університету

View Archive Info
 
 
Field Value
 
Title Ефективність впровадження та використання CRM системи на підприємстві
 
Creator Сперчун, Олексій Вікторович
 
Subject CRM системи
підприємство
бізнес-процеси
бізнес
аналіз
дані
оцінка
дипломна робота
 
Description Робота публікується згідно наказу ректора від 29.12.2020 р. №580/од "Про розміщення кваліфікаційних робіт вищої освіти в репозиторії НАУ". Керівник проекту: доцент, к. е. н. Кудрицька Жанна Володимирівна
Сучасним організаціям, що працюють з великою кількістю клієнтів, дуже необхідно вибудовувати стратегії взаємовідносин і взаємодій з клієнтами, і управляти ними. Спеціально для цього було розроблено безліч інформаційно-аналітичних систем, що автоматизують більшість бізнес-процесів.
Все інформаційно-аналітичні системи служать для спрощення прийняття оперативних, тактичних і стратегічних управлінських рішень користувачами, що відповідають за аналітичну та управлінську функції, завдяки актуальним даними, що збираються в режимі реального часу.
Інформаційно-аналітичні системи впроваджуються для прискорення і підвищення ефективності роботи всіх областей планування і звітності підприємства.
На сьогоднішній день питання автоматизації бізнес-процесів, в тому числі управління взаємовідносинами з клієнтами, в малому бізнесі залишається дуже актуальним. Не дивлячись на те, що існують протилежні думки, різні дослідження показують, що CRM-система дозволяє малому бізнесу збільшити ефективність багатьох показників.
 
Date 2021-02-11T09:18:51Z
2021-02-11T09:18:51Z
2020-12
 
Type Learning Object
 
Identifier О. В. Сперчун Ефективність впровадження та використання CRM системи на підприємстві : кваліф. робота випускника освітн. рівня бакалавр: спец. 051 – Економіка / О. В. Сперчун; НАУ. – Київ, 2020. – 83 с.
https://er.nau.edu.ua/handle/NAU/46728
 
Language uk
 
Format application/pdf
 
Publisher Національний авіаційний університет
 

Технічна підтримка: НДІІТТ НАУ