Record Details

Навчально-методичний комплекс дисципліни «Мікробіологія біологічних агентів»

Репозитарій Національного Авіаційного Університету

View Archive Info
 
 
Field Value
 
Title Навчально-методичний комплекс дисципліни «Мікробіологія біологічних агентів»
 
Creator Ястремська, Лариса Сергіївна
Дражнікова, Анна Вікторівна
 
Description Навчальна програма навчальної дисципліни "Мікробіологія біологічних агентів" розроблена на основі “Методичних вказівок до розроблення та оформлення навчальної та робочої навчальної програм дисциплін», введених в дію розпорядженням від 16.06.2015р. №37/роз .
Дана навчальна дисципліна є теоретичною основою сукупності знань та вмінь, що формують мікробіологічний профіль фахівця в області біотехнологій. Дисципліна "Мікробіологія біологічних агентів" дає цілісне уявлення про науково обґрунтоване використання мікроорганізмів в різних галузях промисловості та формує у майбутніх спеціалістів здатність забезпечити вирішення професійних задач, пов’язаних з розробкою оптимальних технологій виробництва продуктів мікробіологічного синтезу.
Метою викладання навчальної дисципліни є надання майбутнім фахівцям науково-теоретичних знань і практичних навиків з мікробіології та біотехнології, необхідних для розроблення нових технологій виробництва біологічно активних речовин мікробного походження.
Завданнями вивчення навчальної дисципліни є:
- засвоєння морфологічних та фізіологічних особливостей мікроорганізмів різних таксономічних груп, що використовуються в якості біологічних агентів у мікробному синтезі промислово важливих метаболітів;
- забезпечення необхідного рівня знань для правильного науково обґрунтованого вибору технологічних схем одержання біотехнологічної продукції;
- оволодіння майбутніми фахівцями класичними та сучасними мікробіологічними та біотехнологічними методами досліджень.
 
Date 2019-04-29T08:23:19Z
2019-04-29T08:23:19Z
2017
 
Type Working Paper
 
Identifier http://er.nau.edu.ua/handle/NAU/38521
 
Language uk
 
Format application/pdf
 
Publisher Національний авіаційний університет
 

Технічна підтримка: НДІІТТ НАУ