Record Details

Стилістичний аспект відтворення англомовних пісень

Репозитарій Національного Авіаційного Університету

View Archive Info
 
 
Field Value
 
Title Стилістичний аспект відтворення англомовних пісень
 
Creator Трохимець, Ліна Василівна
 
Subject дипломна робота
переклад пісенного тексту
стилістичний аспект
семантико-стилістичні мовні засоби
 
Description Робота публікується згідно наказу ректора від 29.12.2020 р. №580/од "Про розміщення кваліфікаційних робіт вищої освіти в репозиторії НАУ". Керівник дипломної роботи: кандидат педагогічних наук, доцент Семигінівська Тетяна Григорівна
Мета дослідження полягає у дослідженні стилістичного аспекту відтворення англомовних пісень українською мовою. Практична цінність роботи визначається тим, що її результати можна застосовувати для розв’язання практичних проблем, пов’язаних з англо-українським перекладом. Матеріал дослідження може бути корисним для студентів під час підготовки до семінарів з практики письмового перекладу, а також визначаємо можливістю його використання при підготовці відповідних розділів підручників, навчальних посібників, у лекційних курсах зі стилістики англійської мови, теорії перекладу та перекладу галузевої літератури, на практичних заняттях тощо.
 
Date 2021-02-09T14:21:47Z
2021-02-09T14:21:47Z
2020-12
 
Type Other
 
Identifier Трохимець Л.В. Стилістичний аспект відтворення англомовних пісень. Кваліфікаційна робота здобувача вищої освіти кафедри англійської філології і перекладу. Національний авіаційний університет. Київ, 2020. 90 с.
https://er.nau.edu.ua/handle/NAU/45840
 
Language uk
 
Format application/pdf
 
Publisher Національний авіаційний університет
 

Технічна підтримка: НДІІТТ НАУ