Record Details

Правові та організаційні напрямки удосконалення діяльності експертної служби України

Репозитарій Національного Авіаційного Університету

View Archive Info
 
 
Field Value
 
Title Правові та організаційні напрямки удосконалення діяльності експертної служби України
 
Creator Біленчук, П.Д.
Грекова, Л.Ю.
 
Subject експертна служба
удосконалення
 
Description Відомо, що судова експертиза – це дослідження експертом на основі спеціальних знань матеріальних об’єктів, явищ і процесів, які містять інформацію про обставини справи, яка перебуває у провадженні органів дізнання, досудового слідства чи суду. Аналіз експертної практики показує, що найоптимальніші умови для проведення експертиз можуть бути створені лише в системі державних судово-експертних установ, співробітники яких є судовими експертамипрофесіоналами і де є можливість забезпечувати їх новітніми науковотехнічними приладами, спеціалізованими вимірювально-обчислювальними комплексами, засобами інформатики, грід- і блокчейн технологіями тощо.
Відомо, що судова експертиза – це дослідження експертом на основі спеціальних знань матеріальних об’єктів, явищ і процесів, які містять інформацію про обставини справи, яка перебуває у провадженні органів дізнання, досудового слідства чи суду. Аналіз експертної практики показує, що найоптимальніші умови для проведення експертиз можуть бути створені лише в системі державних судово-експертних установ, співробітники яких є судовими експертамипрофесіоналами і де є можливість забезпечувати їх новітніми науковотехнічними приладами, спеціалізованими вимірювально-обчислювальними комплексами, засобами інформатики, грід- і блокчейн технологіями тощо.
 
Date 2020-03-17T15:33:10Z
2020-03-17T15:33:10Z
2020-02-28
 
Type Thesis
 
Identifier Біленчук П.Д., Грекова Л.Ю.Правові та організаційні напрямки удосконалення діяльності експертної служби України.Інноваційний розвиток правової науки в умовах модернізації суспільства [Матеріали Х Міжнародної науково-практичної конференції, м. Київ, Національний авіаційний університет, 28 лютого 2020 р.]. Том 1. – Терпнопіль: Вектор, 2020. – 457 с.
http://er.nau.edu.ua/handle/NAU/41667
 
Language uk
 
Format application/pdf
 
Publisher Національний авіаційний університет
 

Технічна підтримка: НДІІТТ НАУ