Record Details

Програма навчальної практики «Вступ до фаху»

Репозитарій Національного Авіаційного Університету

View Archive Info
 
 
Field Value
 
Title Програма навчальної практики «Вступ до фаху»
Program of study practice "Introduction to the specialty"
Программа учебной практики «Введение в специальность»
 
Creator Гармаш, Олег
Ремига, Юлія
 
Subject Навчальна практика
Втуп до фаху
Логістика
Тайм-менеджмент
електронні таблиці
MS Excel
MS Word
MS Power Point
MS Visio
Mind Map
 
Description Професія логіста є відносно новою та дуже перспективною. Вона є однією із найбільш затребуваних професій у сучасному бізнесі усіх країн світу, оскільки пов’язана з управлінням рухом і розміщенням товарів і людей в різних економічних системах.
Галузі застосування професійних знань: підрозділи логістики промислових агропромислових, торговельних та дистриб’юторських підприємств; транспортно-експедиторські фірми; логістичні центри; складські комплекси; митні термінали; комплексні логістичні оператори тощо.
Для виконання своїх професійних обов’язків майбутні фахівці з логістики повинні мати фундаментальні знання з інформатики і комп’ютерної техніки, а також оволодіти спеціальними навичками і вміннями, які формуються при проходженні навчальної практики фахового спрямування.
Дана практика є основною для формування сукупності практичних вмінь та навичок, що забезпечують базову підготовку менеджера з логістики і є обов’язковою для підготовки бакалаврів за спеціалізацією «Логістика».
The practice is given for the main form of practical training, which is based on the basic training of a manager in logistics and training for undergraduate students for the specialty Logistics.
Данная практика - основа для формирования практических навыков, базовая подготовка менеджера и подготовка специалистов по специальности «Логистика».
 
Date 2019-05-21T12:00:55Z
2019-05-21T12:00:55Z
2016-07-05
 
Type Working Paper
 
Identifier http://er.nau.edu.ua/handle/NAU/38760
 
Language uk
 
Format application/msword
application/msword
 
Publisher Національний авіаційний університет
 

Технічна підтримка: НДІІТТ НАУ