Record Details

Психологічна профілактика комп’ютерної залежності у осіб юнацького віку

Репозитарій Національного Авіаційного Університету

View Archive Info
 
 
Field Value
 
Title Психологічна профілактика комп’ютерної залежності у осіб юнацького віку
 
Creator Скубченко, Аліна Олександрівна
 
Subject дипломна робота
комп’ютерна залежність
інтернет залежність
адикція
кіберадикція
особа юнацького віку
профілактика комп’ютерної та інтернет залежності
 
Description Робота публікується згідно наказу ректора від 29.12.2020 р. №580/од "Про розміщення кваліфікаційних робіт вищої освіти в Репозитарії НАУ".
Кваліфікаційна робота випускника освітнього ступеня «магістр», галузь знань: 05 Соціальні та поведінкові науки, спеціальність 053 «Психологія»,
освітньо-професійна програма «Практична психологія».
Керівник проекту: к. пед. н., доцент Кокарєва Анжеліка Миколаївна
У дипломній роботі розкрито поняття комп’ютерної та Інтернет адикцій та профілактика цих залежностей, визначено основні прояви комп’ютерної та Інтернет залежностей, розроблено корекційну програму щодо подолання цих адикцій. Мета дослідження – здійснити теоретичне та емпіричне вивчення особливостей виникнення комп’ютерної залежності в юнацькому віці; розробити та апробувати програму психологічної профілактики комп’ютерної та інтернет-залежності особистості юнацького віку. Практичне значення одержаних результатів полягає у тому, що емпірично досліджено та проаналізовано особливості виникнення і прояву комп’ютерної та інтернет-залежності в юнацькому віці; розроблено та апробовано програму психологічної профілактики комп’ютерної та інтернет-залежності особистості юнацького віку. На основі результатів дослідження розроблені практичні рекомендації, які можуть бути використані психологами, вчителями, соціальними педагогами для запобігання і корекції комп’ютерної та інтернет-залежності в юнацькому віці.
 
Date 2021-01-05T18:08:08Z
2021-01-05T18:08:08Z
2020
 
Type Learning Object
 
Identifier https://er.nau.edu.ua/handle/NAU/45006
 
Language uk
 
Format application/pdf
 
Publisher Національний авіаційний університет
 

Технічна підтримка: НДІІТТ НАУ