Record Details

Процеси управління якістю виробництва будівельних матеріалів

Репозитарій Національного Авіаційного Університету

View Archive Info
 
 
Field Value
 
Title Процеси управління якістю виробництва будівельних матеріалів
 
Creator Ільїна, Ольга Андріївна
 
Subject система управління якістю
документація СМЯ
інформаційні технології
інтегрована СМЯ
етапи впровадження СМЯ
виробництво
дипломна робота
 
Description Робота публікується згідно наказу ректора від 29.12.2020 р. №580/од "Про розміщення кваліфікаційних робіт вищої освіти в репозиторії НАУ". Керівник роботи: ст. викладач - Семак Інна Вікторівна
У дипломній роботі проаналізовані основні теоретичні аспекти системи управління якості на підприємстві, які показали необхідність створення СМЯ на базі стандартів ІSО серії 9000 як інструменту вдосконалення діяльності підприємства. Розглянуто основні техніко-економічні показники діяльності підприємства, а також нормативну документацію ТОВ «АЕРОК». Проаналізовано стан управління якістю на виробництві. Наведені умови успішного впровадження СМЯ. Розроблено перелік необхідних кроків з їх описом та рекомендації для впровадження системи менеджменту якості на прикладі підприємства ТОВ «АЕРОК». Розроблений процес впровадження складається з наступних етапів: підготовка до створення СМЯ; проведення комплексного аналізу управління якістю послуг і розробка концептуальної моделі системи; розробка документації; впровадження. Наведено склад витрат на впровадження. Запропоновано, виконати впровадження СМЯ на сучасній інформаційній платформі з застосуванням програмного продукту, який призначено для впровадження системи менеджменту якості й підготовки підприємства до сертифікації на відповідність вимогам міжнародних стандартів ISO 9001:2015.
Результати дипломної роботи можуть бути використані при впровадженні системи менеджменту якості на підприємствах галузі.
 
Date 2021-02-17T08:52:02Z
2021-02-17T08:52:02Z
2020-12
 
Type Thesis
 
Identifier https://er.nau.edu.ua/handle/NAU/47190
 
Language uk
 
Format application/pdf
 
Publisher Національний авіаційний університет
 

Технічна підтримка: НДІІТТ НАУ