Record Details

Суспільна небезпека торгівлі людьми

Репозитарій Національного Авіаційного Університету

View Archive Info
 
 
Field Value
 
Title Суспільна небезпека торгівлі людьми
 
Creator Лихова, С.Я.
Гопкало, І.І.
Анісарович, М.Ю.
 
Subject суспільна небезпека
торгівля людьми
 
Description У Кримінальному кодексі України (далі КК України), зокрема, у статті 149, передбачена кримінальна відповідальність за такий злочин, як торгівля людьми. Згідно з Палермською Конвенцією ООН і Протоколом до неї, прийнятими в листопаді 2000 року, торгівля людьми є одним із найбільш небезпечних кримінальних карних діянь. Хоча сьогодні немає точних підрахунків, із різних джерел випливає, що у світі жертвами торгівлі людьми щорічно стає від двох з половиною до чотирьох мільйонів осіб. За різними підрахунками щорічний прибуток, отриманий злочинцями від торгівлі людьми, вимірюється мільярдами доларів США.
У Кримінальному кодексі України (далі КК України), зокрема, у статті 149, передбачена кримінальна відповідальність за такий злочин, як торгівля людьми. Згідно з Палермською Конвенцією ООН і Протоколом до неї, прийнятими в листопаді 2000 року, торгівля людьми є одним із найбільш небезпечних кримінальних карних діянь. Хоча сьогодні немає точних підрахунків, із різних джерел випливає, що у світі жертвами торгівлі людьми щорічно стає від двох з половиною до чотирьох мільйонів осіб. За різними підрахунками щорічний прибуток, отриманий злочинцями від торгівлі людьми, вимірюється мільярдами доларів США.
 
Date 2020-03-17T16:39:33Z
2020-03-17T16:39:33Z
2020-02-28
 
Type Thesis
 
Identifier Лихова С.Я., Анісарович М.Ю., Гопкало І.І.Суспільна небезпека торгівлі людьми.Інноваційний розвиток правової науки в умовах модернізації суспільства [Матеріали Х Міжнародної науково-практичної конференції, м. Київ, Національний авіаційний університет, 28 лютого 2020 р.]. Том 1. – Терпнопіль: Вектор, 2020. – 457 с.
http://er.nau.edu.ua/handle/NAU/41685
 
Language uk
 
Format application/pdf
 
Publisher Національний авіаційний університет
 

Технічна підтримка: НДІІТТ НАУ