Record Details

Значення запровадження інституту медіації в Україні

Репозитарій Національного Авіаційного Університету

View Archive Info
 
 
Field Value
 
Title Значення запровадження інституту медіації в Україні
 
Creator Грабовська, Г. М.
Малий, Р. О.
 
Subject медіація
врегулювання спору
процедура медіації
УДК 349.22(043.2)
 
Description Розвиток примирних процедур є одним із сучасних пріоритетних напрямків удосконалення механізмів вирішення спорів та захисту порушених суб’єктивних прав у різних сферах суспільного життя. Переваги впровадження медіації та інших альтернативних способів вирішення спорів очевидні як для держави, так і для самих учасників конфліктних правовідносин. Не випадково медіація як альтернатива судочинству, доволі розвинута у міжнародній практиці.
Розвиток примирних процедур є одним із сучасних пріоритетних напрямків удосконалення механізмів вирішення спорів та захисту порушених суб’єктивних прав у різних сферах суспільного життя.
Переваги впровадження медіації та інших альтернативних способів вирішення спорів очевидні як для держави, так і для самих учасників конфліктних правовідносин. Не випадково медіація як альтернатива судочинству, доволі розвинута у міжнародній практиці.
 
Date 2020-04-02T19:17:45Z
2020-04-02T19:17:45Z
2020-02-28
 
Type Thesis
 
Identifier Грабовська Г. М., Малий Р. О. Значення запровадження інституту медіації в Україні. // Збірник матеріалів Х Міжнародної науково-практичної конференції «Інноваційний розвиток правової науки в умовах модернізації суспільства»
http://er.nau.edu.ua/handle/NAU/42084
 
Language uk
 
Format application/pdf
 
Publisher Національний авіаційний унівеситет
 

Технічна підтримка: НДІІТТ НАУ