Record Details

Еногастрономічний туризм: особливості розвитку в Південно-Східній Азії на прикладі Таїланду

Репозитарій Національного Авіаційного Університету

View Archive Info
 
 
Field Value
 
Title Еногастрономічний туризм: особливості розвитку в Південно-Східній Азії на прикладі Таїланду
Enogastronomic Tourism: features of development in Southeast Asia on the example of Thailand
 
Creator Ткачук, Леоніла Миколаївна
Tkachuk, Leonila
Примак, Тетяна
 
Subject національна кухня
еногастрономічний туризм
туристичний попит
enogastronomic tourism
national cuisine
tourist demand
 
Description Обгрунтовується тенденція зростання зацікавленості туристів у компонентах культурної спадщини, що мають територіальну автентичність. Розкриті особливості розвитку еногастрономічного туризму у Південно-Східній Азіїї, на прикладі Таїланду.
The tendency of increasing interest of tourists in the components of cultural heritage having territorial authenticity is substantiated.The features of the development of gastronomic tourism in Southeast Asia, on the example of Thailand, are disclosed.
 
Date 2020-06-04T11:01:33Z
2020-06-04T11:01:33Z
2015
 
Type Thesis
 
Identifier Ткачук Л. М., Примак Т. Ю. Еногастрономічний туризм: особливості розвитку в Південно - Східній Азії на прикладі Таїланду / Л. М. Ткачук, Т. Ю. Примак // Практика і перспективи розвитку еногастрономічного туризму: світовий досвід для України : матеріали Міжнародної науково - практичної конференції, 24 листоп. 2015 р. – Київ : НУХТ, 2015. – С. 77-79.
http://er.nau.edu.ua/handle/NAU/43287
 
Language uk
 
Format application/pdf
 
Publisher Національний університет харчових технологій
 

Технічна підтримка: НДІІТТ НАУ