Еногастрономічний туризм: особливості розвитку в Південно-Східній Азії на прикладі Таїланду
Репозитарій Національного Авіаційного Університету
View Archive InfoField | Value | |
Title |
Еногастрономічний туризм: особливості розвитку в Південно-Східній Азії на прикладі Таїланду
Enogastronomic Tourism: features of development in Southeast Asia on the example of Thailand |
|
Creator |
Ткачук, Леоніла Миколаївна
Tkachuk, Leonila Примак, Тетяна |
|
Subject |
національна кухня
еногастрономічний туризм туристичний попит enogastronomic tourism national cuisine tourist demand |
|
Description |
Обгрунтовується тенденція зростання зацікавленості туристів у компонентах культурної спадщини, що мають територіальну автентичність. Розкриті особливості розвитку еногастрономічного туризму у Південно-Східній Азіїї, на прикладі Таїланду.
The tendency of increasing interest of tourists in the components of cultural heritage having territorial authenticity is substantiated.The features of the development of gastronomic tourism in Southeast Asia, on the example of Thailand, are disclosed. |
|
Date |
2020-06-04T11:01:33Z
2020-06-04T11:01:33Z 2015 |
|
Type |
Thesis
|
|
Identifier |
Ткачук Л. М., Примак Т. Ю. Еногастрономічний туризм: особливості розвитку в Південно - Східній Азії на прикладі Таїланду / Л. М. Ткачук, Т. Ю. Примак // Практика і перспективи розвитку еногастрономічного туризму: світовий досвід для України : матеріали Міжнародної науково - практичної конференції, 24 листоп. 2015 р. – Київ : НУХТ, 2015. – С. 77-79.
http://er.nau.edu.ua/handle/NAU/43287 |
|
Language |
uk
|
|
Format |
application/pdf
|
|
Publisher |
Національний університет харчових технологій
|
|