Record Details

Кросплатформна гра для стимулювання розвитку просторового мислення.

Репозитарій Національного Авіаційного Університету

View Archive Info
 
 
Field Value
 
Title Кросплатформна гра для стимулювання розвитку просторового мислення.
 
Creator Семенов, Нікіта Максимович
 
Subject процес розробки
графічний інтерфейс користувача
програмне забезпечення
інтегрована середа розробки
кроссплатформність
просторове мислення
методика розвитку уяви
Unity3d
дипломна робота
 
Description Робота публікується згідно наказу ректора від 21.01.2020 р. №008/од "Про перевірку кваліфікаційних робіт на академічний плагіат 2019-2020р.р. навчальному році" Керівник: к.т.н., дoцент Хoлявкіна Тетяна Вoлoдимирівна.
Мета роботи: стимулювання розвитку просторового мислення людини за допомогою відеогри. Розгляд декількох варіантів реалізації відеогри, їх позитивні та негативні сторони. Розробка відеогри. У сучасному світі неможливо уявити людину яка не здатна до базових дій зі своєю уявою. Вона використовується не лише для творчих професій таких як художників, дизайнерів, візажистів, кравців, перукарів, фотографів, ювелірів, мультиплікаторів, ілюстраторів, композиторів, флористів. А також для більш технічних професій як інженерів, архітекторів, програмістів.
Але як на мене, на сьогодні для кожної людини є один життєво необхідний навик який повністю пов'язаний з уявою. Це просторове уявлення, може здатись що воно потрібно хіба що для занять по геометрії чи 3д моделюванню. Зараз, міста розрослись до неймовірно великих, за своїм масштабом, переплетіння споруд. Вони настільки великі що наврядчи найдеться людина яка буде досконально знати усе своє місто. Більшість людей взагалі були тільки в окремих районах, і дуже поверхнево уявляють собі карту рідного краю.
Хоча люди і намагаються будувати їх притримуючись певної системи, розбиття на вулиці, райони і тд. Але навіть так, це не дуже допомагає орієнтуватися у невідомій частині міста, а деякі навіть на свої’ рідній вулиці можуть трохи заблукати.
Звичайно зараз існують безліч паперових и електронних карт. На останніх при увімкненому GPS навіть буде показувати у яку сторону дивиться людина відносно карти. Проте навіть так у великої кількості людей виникають проблеми з орієнтуванням у місті. На мою думку це пов’язано з просторовим уявленням людини.
 
Date 2020-03-24T11:26:31Z
2020-03-24T11:26:31Z
2020-02-04
 
Type Other
 
Identifier http://er.nau.edu.ua/handle/NAU/41945
 
Language uk
 
Format application/pdf
 
Publisher Національний авіаційний університет
 

Технічна підтримка: НДІІТТ НАУ