Record Details

Формування парку повітряних суден авіакомпанії для виконання авіаційних робіт і послуг

Репозитарій Національного Авіаційного Університету

View Archive Info
 
 
Field Value
 
Title Формування парку повітряних суден авіакомпанії для виконання авіаційних робіт і послуг
Formation of Aircraft Fleet in Performing Aviation Works and Services
 
Creator Лисенко, Валерія Олександрівна
 
Subject авіакомпанія
авіаційні роботи
повітряне судно
ефективність
парк повітряних суден
дипломна робота
 
Description Робота публікується згідно наказу ректора від 29.12.2020 р. №580/од "Про розміщення кваліфікаційних робіт вищої освіти в репозитарії НАУ" . Керівник проекту: професор, д. е. н. Разумова Катерина Миколаївна.
Розвиток регіональних авіаперевезень в даний час проходить в умовах відновлення економіки, активізується попит на якісні авіаперевезення. Одночасно можна відзначити постійний розвиток адміністративно-господарських механізмів, що забезпечують функціонування галузі повітряного транспорту. В сучасних умовах в Україні формується стійкий замовлення на функціональну систему регіональних авіаперевезень. Результатом роботи авіакомпаній на ринку перевезень є авіатранспортна послуга, зміст якої має досить складну структуру. Оцінити рівень якості авіатранспортної послуги можна як в процесі її надання, так і після прильоту в пункт призначення. Як правило, оцінки якості авіатранспортних послуг носять непрямий характер. Україні необхідний такий шлях розвитку повітряного транспорту, при якому держава бере велику участь в управлінні і регулюванні попиту на авіаційні послуги. При цьому необхідно вирішити такі завдання, як оновлення парку повітряних суден, розробка ефективних тарифів взлетапосадкі, побудова моделі управління бізнес-процесами, яка дозволить досягти стратегічних пріоритетів.
Кафедра організації авіаційних робіт та послуг
 
Date 2021-02-03T22:45:21Z
2021-02-03T22:45:21Z
2021-02-03
 
Type Learning Object
 
Identifier Лисенко В. О. Формування парку повітряних суден авіакомпанії для виконання авіаційних робіт і послуг. - Кваліфікаційна робота здобувача вищої освіти кафедри авіаційних робіт та послуг. - Національний авіаційний університет. - Київ, 2020. - 112 с.
https://er.nau.edu.ua/handle/NAU/45687
 
Language uk
 
Format application/pdf
 
Publisher Національний авіаційний університет
 

Технічна підтримка: НДІІТТ НАУ