Record Details

Організація і методика обліку аналізу та аудиту основних засобів на авіаційному підприємстві

Репозитарій Національного Авіаційного Університету

View Archive Info
 
 
Field Value
 
Title Організація і методика обліку аналізу та аудиту основних засобів на авіаційному підприємстві
 
Creator Рубан, Анастасія Вадимівна
 
Subject методика обліку
аналіз
основні засоби
дипломна робота
 
Description Робота публікується згідно наказу ректора від 29.12.2020 р. №580/од Керівник проекту: к.е.н. доцент Костюнік Олена Валеріївна
Економіка нашої країни перебуває в розвивитку за законами ринку. Ринкова економіка предрікає становлення і розвиток підприємств різних організаційно-правових форм, основаних на різних видах приватної та державної власностей, поява нових засновників - як окремих субєктів, так і нових підприємств. Виникає такий вид економічної діяльності, як підприємництво, тобто діяльність, пов'язана з виробництвом і втіленням продукції, виконанням робіт, наданням послуг або ж продажем техніки або товарів, необхідних споживачу.
На сучасному етапі перетворення до ринкових відносин виникає потреба прискореного розвитку виробничої інфраструктури, в тому числі транспорту, літаків та вагонобудування, що забезпечує надійне визнання матеріальних ресурсів.
Тому, зміна економіки до ринкових відносин передбачає поліпшення використання різноманітних елементів виробничо-економічного потенціалу країни. Незбіжність між накопиченим потужним потенціалом і низьким рівнем його використання визначає необхідність реалізації комплексу заходів соціально-економічного, технічного, виробничого характеру.
Зрозуміло, що основною проблемою при цьому є підвищення ефективності використання основних засобів як промисловості в цілому, відповідного підприємства. Це дозволить вирішити складний комплекс суперечливості: прискорити оновлення виробничого апарату і одночасно усунути ресурси для збільшення частки народного споживання.
Таким чином на сьогодні однією із головних проблем економіки України є здолання зниження виробництва на вітчизняних підприємствах та підтримання нормального відтворювального процесу на усіх його сферах. Основним завданням підприємств є підвищення ефективності використання матеріально-технічної бази підприємства в умовах великої нестачі інвестиційних ресурсів. Найважливішою складовою матеріально-технічної бази є основні засоби.
 
Date 2021-01-29T12:08:40Z
2021-01-29T12:08:40Z
2020
 
Identifier https://er.nau.edu.ua/handle/NAU/45566
 
Language uk
 
Format application/pdf
 
Publisher Національний авіаційний університет
 

Технічна підтримка: НДІІТТ НАУ