Record Details

Організація і технологія авіаційних робіт з моніторингу фітосанітарного стану сільськогосподарських угідь

Репозитарій Національного Авіаційного Університету

View Archive Info
 
 
Field Value
 
Title Організація і технологія авіаційних робіт з моніторингу фітосанітарного стану сільськогосподарських угідь
Organization and Technology of Aviation Works to Monitor the Phytosanitary State of Agricultural Lands
 
Creator Шукаєв, Максим Валерійович
 
Subject авіаційні роботи
фітосанітарний моніторинг
повітряне судно
безпілотне повітряне судно
організація
технологія
 
Description Робота публікується згідно наказу ректора від 29.12.2020 р. №580/од "Про розміщення кваліфікаційних робіт вищої освіти в репозитарії НАУ" . Керівник проекту: доцент, к. т. н. Пронь Світлана Віталіївна
Об’єкт дослідження - міжнародний аеропорт «Одеса» та авіаційні роботи з моніторингу фітосанітарного стану сільськогосподарських угідь. Мета дипломної роботи – розробка пропозицій щодо залучення перспективних ПС при виконанні авіаційних робіт з моніторингу фітосанітарного стану сільськогосподарських угідь. Методи дослідження – метод спостереження, статистичні методи, системно-структурний аналіз, порівняльний аналіз, метод анкетування споживачів, проектний підхід до оцінки ефективності проектних рішень. У теоретичній частині було розглянуто загальну характернику авіаційних робіт з моніторингу фітосанітарного стану сільськогосподарських угідь, попередню підготовку до виконання авіаційних робіт, охарактеризовано різні види моніторингу, а також перспективні БпЛа для виконання даних авіаційних робіт та сфери їх застосування . У аналітичній частині було розглянуто загальну характеристику Міжнародного аеропорту «Одеса», організаційну структуру підприємства, а також був здійснений аналіз фінансової та виробничої діяльності.
У проектній частині було розглянуто характеристики показників для виконання фітосанітарного відеомоніторингу досліджуваних безпілотних повітряних суден, а також була розрахована собівартість льотної години та ефективність виконання фітосанітарного моніторингу за допомогою БпЛА. Матеріали дипломної роботи рекомендується використовувати під час проведення наукових досліджень, у навчальному процесі та в практичній діяльності підприємств різних форм власності.
Кафедра організації авіаційних робіт та послуг
 
Date 2021-01-27T21:23:23Z
2021-01-27T21:23:23Z
2021-01-27
 
Type Other
 
Identifier https://er.nau.edu.ua/handle/NAU/45531
 
Language uk
 
Format application/pdf
 
Publisher Національний авіаційний університет
 

Технічна підтримка: НДІІТТ НАУ