Record Details

Управління ресурсним потенціалом підприємства

Репозитарій Національного Авіаційного Університету

View Archive Info
 
 
Field Value
 
Title Управління ресурсним потенціалом підприємства
 
Creator Заболотна, Дар’я Віталіївна
 
Subject дипломна робота
управління
потенціал
ресурси
ресурсний потенціал
виробничий потенціал
фінансовий потенціал
лізинг
прогнозування
ковзня середня
 
Description Робота публікується згідно наказу ректора від 29.12.2020 р.
№580/од "Про розміщення кваліфікаційних робіт вищої освіти в репозиторії НАУ" . Керівник проекту: д.е.н., професор Пілецька Саміра Тимофіївна
Будь-яке підприємство, що діє в умовах постійно мінливого ринкового середовища, має бути впевнено, що його позиції в цих умовах досить міцні. Для цього необхідно вдосконалення управління ресурсним потенціалом підприємства.
Економічні і виробничі досягнення підприємств майже в повній мірі залежать від використання задіяного потенціалу внутрішніх та зовнішніх ресурсів. З огляду на обмеженість окремих ресурсів виникає необхідність їх раціонального та ефективного використання, підвищує ефективність виробництва, визначає провідну роль динамічного розвитку підприємств на основі зростання прибутку.
Ресурсний потенціал відображає максимально можливу здатність підприємства по підвищенню робіт на основі збалансованого розвитку всіх його елементів, повного і найкращого використання всіх видів ресурсів. Виходячи з цього вважаємо за доцільне розглядати проблему підвищення ефективності використання ресурсного потенціалу, як в цілому, так і диференційовано по кожному елементу у взаємозв'язку і взаємодії, тобто на базі системного підходу.
 
Date 2021-01-21T12:20:22Z
2021-01-21T12:20:22Z
2021
 
Type Learning Object
 
Identifier https://er.nau.edu.ua/handle/NAU/45404
 
Language uk
 
Format application/pdf
 
Publisher Національний авіаційний університет
 

Технічна підтримка: НДІІТТ НАУ