Record Details

Удосконалення технології біосинтезу дріжджів Saccharomyces boulardii для виробництва пробіотика «Нормагут»

Репозитарій Національного Авіаційного Університету

View Archive Info
 
 
Field Value
 
Title Удосконалення технології біосинтезу дріжджів Saccharomyces boulardii для виробництва пробіотика «Нормагут»
 
Creator Шпетна, Крістіна Олексіївна
 
Subject біотехнологія
пробіотики
дипломна робота
дріжджі
поживне середовище
джерело неорганічного азоту
Saccharomyces boulardii
 
Description Робота публікується згідно наказу ректора від 29.12.2020 р. №580/од "Про розміщення кваліфікаційних робіт вищої освіти в репозиторії НАУ". Керівник дипломної роботи к. т. н., доцент кафедри біотехнології Решетняк Л. Р.
Удосконалено технологію біосинтезу дріжджів Saccharomyces boulardii для виробництва пробіотика «Нормагут», що дозволяє скоротити час накопичення біомаси дріжджів та збільшити у 2 рази її кількість. Встановлено, що для накопичення біомаси дріджіжів доцільно використовувати синтетичне поживне середовище Рідера з додаванням в якості джерела неорганічного азоту – сечовини, що володіє високими ростовими властивостями. Відповідно, це поживне середовище є актуальним, перспективним і дешевим для збільшення виходу дріжджів. Матеріали дипломної роботи можуть бути використані при викладанні дисциплін за спеціальністю 162 «Біотехнологія та біоінженерія».
 
Date 2021-02-11T13:14:33Z
2021-02-11T13:14:33Z
2020-12
 
Identifier https://er.nau.edu.ua/handle/NAU/46755
 
Language uk
 
Format application/pdf
 
Publisher Національний авіаційний університет
 

Технічна підтримка: НДІІТТ НАУ