Record Details

Програмний засіб перевірки безпеки інформаційних систем засобами нейромережі GAN

Репозитарій Національного Авіаційного Університету

View Archive Info
 
 
Field Value
 
Title Програмний засіб перевірки безпеки інформаційних систем засобами нейромережі GAN
 
Creator Гард, Антон Сергійович
 
Subject дипломна робота
нейромережа GAN
безпека інформаційних систем
system security
 
Description Робота публікується згідно наказу ректора від 29.12.2020 р. №580/од "Про розміщення кваліфікаційних робіт вищої освіти в репозиторії НАУ" . Керівник проекту: доцент Кучерява Ольга Миколаївна.
Проблема інформаційної безпеки набула особливої значущості в сучасних умовах широкого застосування автоматизованих інформаційних систем, заснованих на використанні комп’ютерних і телекомунікаційних засобах.
У зв’язку із зростаючою роллю інформаційних ресурсів у житті сучасного суспільства, а також через реальність численних загроз проблема інформаційної безпеки вимагає до себе постійної і значної уваги. Останні десятиліття порушення захисту інформації прогресує з використанням програмних засобів і через глобальну мережу Інтернет. Досить поширеною загрозою інформаційної безпеки є зараження комп’ютерних систем вірусами. Інформаційна безпека – це стан захищеності інформаційного середовища, захист інформації являє собою діяльність щодо запобігання витоку інформації, що захищається, несанкціонованих і ненавмисних впливів на інформацію, що захищається, тобто процес, спрямований на досягнення цього стану. Загрози інформаційній безпеці – це можливі дії або події, які можуть вести до порушень інформаційної безпеки. Види загроз інформаційній безпеці дуже різноманітні і мають безліч класифікацій. При розробці засобів, методів і заходів, що забезпечують захист інформації, необхідно враховувати велику кількість різних факторів.
 
Date 2021-02-24T12:23:00Z
2021-02-24T12:23:00Z
2020-12
 
Type Working Paper
 
Identifier https://er.nau.edu.ua/handle/NAU/47737
 
Language uk
 
Format application/pdf
 
Publisher Національний авіаційний університет
 

Технічна підтримка: НДІІТТ НАУ