Record Details

Інформаційна система розгортання та вибору комп’ютерної мережі гібридного типу.

Репозитарій Національного Авіаційного Університету

View Archive Info
 
 
Field Value
 
Title Інформаційна система розгортання та вибору комп’ютерної мережі гібридного типу.
 
Creator Сидорець, Оксана Михайлівна
 
Subject дипломна робота
мережа передачі даних
інформаційна система
конфігурація
волоконно-оптична мережа
бездротова мережа
оптимізація
 
Description Робота публікується згідно наказу ректора від 21.01.2020 р. №008/од "Про перевірку кваліфікаційних робіт на академічний плагіат 2019-2020р.р. навчальному році" Керівник: к.т.н., доцент Колісник Олена Василівна.
Мета роботи – оптимізація конфігурації гібридної мережі шляхом розробки відповідного програмного засобу. На сьогодні існує велика кількість технологій передачі даних. За фізичним середовищем передачі їх можна розділити на технології дротового і бездротового зв’язку. Кожна із них характеризується своїми перевагами і недоліками, та своєю, притаманною лише для неї, користю для кінцевого користувача.
Але особливий інтерес зараз викликають технології, які поєднують у собі переваги як дротового, так і бездротового зв’язку. Це пов’язано, насамперед, з вирішенням так званої «проблеми останньої милі».
Взагалі, ця проблема має безліч рішень, проте у більшої частини з них є один загальний недолік – усі вони вимагають прокладення кабелів. А вартість прокладення кабелю у цьому випадку, зазвичай, складає більшу частину вартості наладки мережі. Крім цього завжди існує вірогідність необхідності прокладання додатково кабелю вже після наладки мережі.
 
Date 2020-03-24T15:41:42Z
2020-03-24T15:41:42Z
2020-02-21
 
Type Other
 
Identifier http://er.nau.edu.ua/handle/NAU/41958
 
Language uk
 
Format application/pdf
 
Publisher Національний авіаційний університет
 

Технічна підтримка: НДІІТТ НАУ