Record Details

Доцільність застосування умовно-дострокового звільнення до осіб, засуджених до довічного позбавлення волі

Репозитарій Національного Авіаційного Університету

View Archive Info
 
 
Field Value
 
Title Доцільність застосування умовно-дострокового звільнення до осіб, засуджених до довічного позбавлення волі
 
Creator Коломієць, Н.В.
 
Subject умовно-дострокове звільнення
довічне позбавлення волі
 
Description Довічне позбавлення волі - один із видів кримінального покарання, найвища міра покарання в нашій державі, що в свій час замінила собою смертну кару. Полягає у тому, що особа яка вчинила злочин позбавляється волі на строк від набрання вироком суду законної сили до біологічної смерті засудженого. Заміна такого виду покарання, як смертна кара на довічне позбавлення волі безпосередньо пов’язана зі шляхом України в бік реформації, вдосконалення та гуманізації законодавства.
Довічне позбавлення волі - один із видів кримінального покарання, найвища міра покарання в нашій державі, що в свій час замінила собою смертну кару. Полягає у тому, що особа яка вчинила злочин позбавляється волі на строк від набрання вироком суду законної сили до біологічної смерті засудженого. Заміна такого виду покарання, як смертна кара на довічне позбавлення волі безпосередньо пов’язана зі шляхом України в бік реформації, вдосконалення та гуманізації законодавства.
 
Date 2020-03-17T16:14:55Z
2020-03-17T16:14:55Z
2020-02-28
 
Type Thesis
 
Identifier Коломієць Н.В. Доцільність застосування умовно-дострокового звільнення до осіб, засуджених до довічного позбавлення волі.Інноваційний розвиток правової науки в умовах модернізації суспільства [Матеріали Х Міжнародної науково-практичної конференції, м. Київ, Національний авіаційний університет, 28 лютого 2020 р.]. Том 1. – Терпнопіль: Вектор, 2020. – 457 с.
http://er.nau.edu.ua/handle/NAU/41679
 
Language uk
 
Format application/pdf
 
Publisher Національний авіаційний університет
 

Технічна підтримка: НДІІТТ НАУ