Record Details

Удосконалення технології виробницва Міцілору

Репозитарій Національного Авіаційного Університету

View Archive Info
 
 
Field Value
 
Title Удосконалення технології виробницва Міцілору
 
Creator Дубинська, Наталія Сергіївна
 
Subject дипломна робота
Saccharomyces cerevisiae
препарат Міцерол
капсула
нормальна мікрофлора кишковика
лікарський препарат
кишковорозчинна капсула
желатинова капсула
 
Description Робота випускника освітнього ступеня магістра за спеціальністю «Фармацевтична біотехнологія» публікується згідно наказу ректора №008/од від 21.01.2020. Керівник дипломної роботи д.б.н. професор Гаркава Катерина Григорівна
Предмет дослідження — препарат на основі Saccharomyces cerevisiae у формі капсул. Об’єкт дослідження — капсульні форми препарату Міцерол. Мета роботи — покращити виробництво препарату Міцерол завдяки удосконаленню капсули. Актуальність даної теми зумовлена необхідністю створення фармацевтичних препаратів для лікування розладів шлунку та підтримання нормальної мікрофлори кишковика, а саме препаратів, які б розчинялись насамперед у кишковику, зберігачи бажану активнісь ферментів. Широкі можливості призначення лікарських препаратів у формі капсул зумовили збільшення їх виробництва і споживання. Так, за кордоном серед дозованих лікарських препаратів промислового виробництва препарати в капсулах займають 3-тє місце після таблеток і ампулованих розчинів. В Україні номенклатура капсульованих препаратів знаходиться на стадії розвитку, розширюючись з кожним роком, і кишковорозчинні капсули зарекомендували себе як кращу альтернативу звичайній твердій капсулі. Вплив препарату Міцерол на організм людини значно покращиться, якщо замінити звичайну желатинову капсулу на кишковорозчинну.
 
Date 2020-03-22T20:19:55Z
2020-03-22T20:19:55Z
2020-02
 
Type Working Paper
 
Identifier http://er.nau.edu.ua/handle/NAU/41829
 
Language uk
 
Format application/pdf
 
Publisher Національний авіаційний університет
 

Технічна підтримка: НДІІТТ НАУ