Труднощі відтворення англомовних кулінарних рецептів українською (на матеріалі українськомовних перекладів книг Гордона Рамзі, Енн Барел та Джеймі Олівера)
Репозитарій Національного Авіаційного Університету
View Archive InfoField | Value | |
Title |
Труднощі відтворення англомовних кулінарних рецептів українською (на матеріалі українськомовних перекладів книг Гордона Рамзі, Енн Барел та Джеймі Олівера)
|
|
Creator |
Кобиляцька, Ганна Сергіївна
|
|
Subject |
дипломна робота
гастрономічний дискурс переклад кулінарних рецептів концепт "їжа" |
|
Description |
Робота публікується згідно наказу ректора від 29.12.2020 р. №580/од "Про розміщення кваліфікаційних робіт вищої освіти в репозиторії НАУ". Керівник дипломної роботи: кандидат філологічних наук, доцент Плетенецька Юлія Миколаївна
У роботі проведено дослідження особливостей функціонування кулінарного рецепту в англомовному кулінарному дискурсі, а також виявлення труднощів та особливостей перекладу англомовних кулінарних рецептів українською мовою. Результати проведеного дослідження можна використовувати у подальшому при перекладі будь-якої літератури кулінарного спрямування: кулінарних книг, відео матеріалів, ілюстративних матеріалів. Отримані практичні результати можна включати у подальші майбутні наукові дослідження та напрацювання, які проводяться філологами, журналістами, перекладачами та іншими науковими співробітниками. Використовувати для написання контрольних робіт, рефератів, статей, дипломних робіт тощо. |
|
Date |
2021-02-09T10:57:43Z
2021-02-09T10:57:43Z 2020-12 |
|
Type |
Other
|
|
Identifier |
Кобиляцька Г.С. Труднощі відтворення англомовних кулінарних рецептів українською (на матеріалі українськомовних перекладів книг Гордона Рамзі, Енн Барел та Джеймі Олівера). Кваліфікаційна робота здобувача вищої освіти кафедри англійської філології і перекладу. Національний авіаційний університет. Київ, 2020. 153 с.
https://er.nau.edu.ua/handle/NAU/45804 |
|
Language |
uk
|
|
Format |
application/pdf
|
|
Publisher |
Національний авіаційний університет
|
|