Record Details

Мультимедійний тренажер індивідуальної підготовки пілота літака Ан-148.

Репозитарій Національного Авіаційного Університету

View Archive Info
 
 
Field Value
 
Title Мультимедійний тренажер індивідуальної підготовки пілота літака Ан-148.
 
Creator Коломоєць, Богдан Валерійович
 
Subject повітряне судно
безпека польотів
професійна підготовка пілотів
тренажерна підготовка
тренажерні засоби навчання
тренажерний комплекс
авіаційцний тренажер
мультимедійний тренажер
мультимедійна навчальна програма
спеціалізований тренажер
робоче місце інструктора
дипломна робота
 
Description Робота публікується згідно наказу ректора від 21.01.2020 р. №008/од "Про перевірку кваліфікаційних робіт на академічний плагіат 2019-2020р.р. навчальному році". Керівник проекту: д. т. н., професор Моржов Володимир Іванович.
Мета дипломного проекту: розробка та обґрунтування вимог, призначення, складу, структури та експлуатації модулів імітації роботи силової установки та паливної системи літака Ан-148, як складових частин мультимедійного тренажера індивідуальної підготовки, з метою підвищення ефективності підготовки пілота літака Ан-148 стосовно самостійного вивчення в інтерактивному режимі побудови конструкцій, принципів функціонування бортових систем повітряного судна, а також технології взаємодії пілота з устаткуванням.
Методи дослідження: при розв’язку поставленої задачі використані методи системного та морфологічного аналізу, теорії оптимізації, теорії ймовірності та математичної статистики, методи параметричного та структурного синтезу, математичного, імітаційного, напівнатурного і фізичного моделювання, обробка літературних джерел.
Наукову новизну дипломного проекту визначають: моделювання та експлуатація модулів імітації роботи силової установки та паливної системи літака Ан-148, як складової частини мультимедійного тренажера індивідуальної підготовки пілота літака Ан-148.
 
Date 2020-03-24T08:22:45Z
2020-03-24T08:22:45Z
2020-02-04
 
Type Other
 
Identifier http://er.nau.edu.ua/handle/NAU/41932
 
Language uk
 
Format application/pdf
 
Publisher Національний авіаційний університет
 

Технічна підтримка: НДІІТТ НАУ