Record Details

Ірраціональні переконання та смисложиттєві орієнтації дорослих з гейм-адикцією

Репозитарій Національного Авіаційного Університету

View Archive Info
 
 
Field Value
 
Title Ірраціональні переконання та смисложиттєві орієнтації дорослих з гейм-адикцією
 
Creator Бойченко, Микита Максимович
 
Subject дипломна робота
базові принципи
гейм-адикція
ґеймери
залежна поведінка
ірраціональні переконання
смисложиттєві орієнтації
 
Description Робота публікується згідно наказу ректора від 29.12.2020 р. №580/од "Про розміщення кваліфікаційних робіт вищої освіти в Репозитарії НАУ".
Кваліфікаційна робота випускника освітнього ступеня «магістр», галузь знань: 05 Соціальні та поведінкові науки, спеціальність 053 «Психологія», освітньо-професійна програма «Практична психологія».
Керівник проекту: д. психол. н., професор Семиченко Валентина Анатоліївна
У дипломній роботі розкрито уявлення про підходи до вивчення феномена гейм-адикції та ролі ірраціональних переконань у виникненні адиктивної поведінки; розкрито особливості зв’язку ірраціональних переконань та смисложиттєвих орієнтацій з гейм-адикцією у дорослих ґеймерів, також розроблено науково обґрунтовану психокорекційну програму розвитку щодо зниження рівня гейм-адикції, а також зменшення фрустрації ігрового бажання. Запропоновано практичні рекомендації психологічної підтримки людей з гейм-адикцією, що виступають орієнтовним планом роботи з головними контрольними точками, якими можуть керуватися психологи-консультанти та психотерапевти у своїй роботі з гейм-адикцією.
Практичне значення роботи полягає в тому, що результати дослідження можуть бути використані викладачами ЗВО, соціальними працівниками, практичними психологами та психотерапевтами в роботі із дорослими з гейм-адикцією для запобігання її виникнення та зменшення рівня її прояву, а також в процесі психодіагностичної роботи і при наданні психологічної допомоги.
 
Date 2021-01-06T11:22:45Z
2021-01-06T11:22:45Z
2020
 
Type Learning Object
 
Identifier https://er.nau.edu.ua/handle/NAU/45020
 
Language uk
 
Format application/pdf
 
Publisher Національний авіаційний університет
 

Технічна підтримка: НДІІТТ НАУ