Record Details

Організація авіаційних робіт в авіакомпанії

Репозитарій Національного Авіаційного Університету

View Archive Info
 
 
Field Value
 
Title Організація авіаційних робіт в авіакомпанії
Organization of Aviation Works in the Airline
 
Creator Приходько, Анастасія Петрівна
 
Subject авіаційні роботи
надання медичної допомоги населенню
повітряні судна
налiт гoдин
вартiсть льoтнoї гoдини
рентабельність
прибуток
дипломна робота
 
Description Робота публікується згідно наказу ректора від 29.12.2020 р. №580/од "Про розміщення кваліфікаційних робіт вищої освіти в репозитарії НАУ" . Керівник проекту: доцент, к. е. н. Герасименко Ірина Миколаївна.
Санітарна авіація – це медична евакуація по повітрю, яка є сучасною і перспективною галуззю інтенсивної медицини. Актуальність даної теми обумовлена тим, що сьогодні медична авіація є найбільш ефективним і пріоритетним напрямком сучасної невідкладної допомоги, оскільки може доставити пацієнта в клініку з важкодоступних місць набагато швидше, ніж будь-який інший транспорт, що природньо збільшує шанси хворого на своєчасне надання кваліфікованої медичної допомоги, а в інших випадках – врятувати життя. Основною перевагою авіаційних робіт з надання медичної допомоги населеннює оперативність прибуття на місце події та безпечна доставка постраждалих до лікувального закладу. Адже багато жертв з важкими травмами вмирають до прибуття лікарів або по дорозі в лікарню наземним транспортом. В такому випадку єдиним способом врятувати людину - це швидко доставити її в реанімацію. Санітарна авіація легко вирішить цю проблему.
Кафедра організації авіаційних робіт та послуг
 
Date 2021-02-03T16:36:46Z
2021-02-03T16:36:46Z
2021-01-03
 
Type Learning Object
 
Identifier Приходько А. П. Організація авіаційних робіт в авіакомпанії. - Кваліфікаційна робота здобувача вищої освіти кафедри авіаційних робіт та послуг. - Національний авіаційний університет. - Київ, 2020. - 86 с.
https://er.nau.edu.ua/handle/NAU/45672
 
Language uk
 
Format application/pdf
 
Publisher Національний авіаційний університет
 

Технічна підтримка: НДІІТТ НАУ