Record Details

Дослідження напружено-деформованого стану фундаментів будівлі, розташованих на просадочних ґрунтах

Репозитарій Національного Авіаційного Університету

View Archive Info
 
 
Field Value
 
Title Дослідження напружено-деформованого стану фундаментів будівлі, розташованих на просадочних ґрунтах
 
Creator Башинський, Юрій Костянтинович
 
Subject дипломна робота
будівництво
напружено-деформований стан
фундамент
просадочні грунти
плита
паля
фундамент глибокого закладення
 
Description Робота публікується згідно наказу ректора від 29.12.2020 р. №580/од "Про розміщення кваліфікаційних робіт вищої освіти в репозитарії НАУ". Науковий керівник: Барабаш Марія Сергіївна, д.т.н., професор
В даному дипломному проекті вирішується питання реконструкції та перепланування трьох-поверхового реабілітаційного центру, який проектується у м. Миколаєві під офісній центр Підвальний поверх знаходиться на позначці -3.600 та -3.150. Висота поверхів 4.2, 3.3, 3,0м. Конструктивна схема будівлі жорстка з несучими повздовжніми стінами.
Естетичний вигляд та архітектурну виразність будівлі забезпечує оздоблення її фасаду вентилюємою фасадною системою із композитної панелі та використанням фасадних вітражних систем. Застосування сучасних матеріалів у оздобленні фасаду та велика площа засклення вітражами надає сучасного звучання усій архітектурній композиції.
На даху будівлі розташовані сонячні колектори, для більш ефективного енергозбереження. Також для економії енергоресурсів у проекті використано сучасний високоефективний утеплювач фірми "Rockwool."
Центр призначений для профілактики та лікування спортсменів футбольного напрямку. У підвальному поверсі знаходяться приміщення для обслуговування футбольних матчів (роздягальні, душові, приміщення для арбітрів тощо). На інших поверхах знаходяться кабінети різного лікарняного призначення.
 
Date 2021-02-15T11:33:47Z
2021-02-15T11:33:47Z
2020-12
 
Type Learning Object
 
Identifier https://er.nau.edu.ua/handle/NAU/47036
 
Language uk
 
Format application/pdf
 
Publisher Національний авіаційний університет
 

Технічна підтримка: НДІІТТ НАУ