Record Details

Програмна система конвертації даних при інформаційному моделюванні споруд

Репозитарій Національного Авіаційного Університету

View Archive Info
 
 
Field Value
 
Title Програмна система конвертації даних при інформаційному моделюванні споруд
 
Creator Сім’я, Ярослав Володимирович
 
Subject дипломна робота
конвертація даних
програмна система
моделювання споруд
інформаійне моделювання
sql-запити
 
Description Робота публікується згідно наказу ректора від 29.12.2020 р. №580/од "Про розміщення кваліфікаційних робіт вищої освіти в репозиторії НАУ" . Керівник проекту: Халімон Н.Ф.
Більшість користувачів розглядає інформаційне моделювання споруд як новий підхід в проектуванні. Технологія принципово полегшує всі рутинні операції, пов’язані як із започаткуванням самої ідеї проектування нової споруди, так і з автоматизацією створення великої кількості супроводжуючої будь-який проект технічної документації. Інформаційне моделювання споруд поліпшує виконання інтелектуальної роботи проектувальника. Також, ця технологія дозволяє проводити всі етапи проектування споруд без використання роздрукованих схем.
Інформаційне моделювання споруд (building information modeling, BIM) – технологія автоматизації процесів проектування та будівництва, основа якої полягає в використанні єдиної моделі споруди та обміні інформацією про будь-який об’єкт між усіма учасниками протягом усього життєвого циклу будівництва. У залежності від етапів проектування споруди, дані можуть зберігатися в декількох екземплярах інформаційної моделі різного формату. У результаті виникає необхідність структуризації даних та створення якісного та ресурсо-економного програмного забезпечення, тому тема дипломної роботи є актуальною.
 
Date 2021-02-24T11:39:16Z
2021-02-24T11:39:16Z
2020-12
 
Type Working Paper
 
Identifier https://er.nau.edu.ua/handle/NAU/47728
 
Language uk
 
Format application/pdf
 
Publisher Національний авіаційний університет
 

Технічна підтримка: НДІІТТ НАУ