Record Details

Принципи проектування відкритих розподілених систем. Стуктурний системній аналіз і проектування інформаційних систем. Лабораторний практикум для студентів спеціальності 6.080400 “Інформаційні управляючі системи та технології”.

Репозитарій Національного Авіаційного Університету

View Archive Info
 
 
Field Value
 
Title Принципи проектування відкритих розподілених систем. Стуктурний системній аналіз і проектування інформаційних систем. Лабораторний практикум для студентів спеціальності 6.080400 “Інформаційні управляючі системи та технології”.
 
Creator Райчев, Ігор Едуардович
 
Subject методи побудови потокових моделей, проектування інформаційних систем
 
Description Лабораторні роботи виконуються згідно з навчальною програмою дисципліни “Принципи проектування відкритих розподілених систем”. Мета практикуму – набуття студентами практичних навичок, поглиблення та закріплення теоретичних знань з питань структурного аналізу і проектування інформаційних об’єктів і процесів предметної області інформаційних систем (ІС), застосування методів аналізу для формування моделі логіки бізнес-процесів ІС та оволодіння методами проектування з використанням CASE-засобів BPWin та ERWin.
Лабораторний практикум орієнтований на вивчення СASE-засобів на прикладі діаграм, що створюються для проекту ІС «Служба зайнятості в рамках вищого навчального закладу (ВНЗ)».
 
Date 2017-07-31T16:24:52Z
2017-07-31T16:24:52Z
2007-09-10
 
Type Other
 
Identifier Містить опис принципів і методів структурного аналізу та проектування інформаційних систем для довільного предметного середовища на основі комп’ютеризованих засобів і технологій. Розглянуто методи побудови потокових моделей, моделей, орієнтованих на дані, та моделей планування бізнес-процесів із застосуванням CASE-засобів BPWin та ERWin на базі діаграмних технік IDEF0, DFD, IDEF3, IDEF1X. Для студентів спеціальності 6.080400 “Інформаційні управляючі системи та технології”.
http://er.nau.edu.ua/handle/NAU/30129
 
Language uk
 
Format application/msword
 
Publisher Національний авіаційний університет.
 

Технічна підтримка: НДІІТТ НАУ