Record Details

Ефективність застосування авіаційних робіт в лісовому господарстві

Репозитарій Національного Авіаційного Університету

View Archive Info
 
 
Field Value
 
Title Ефективність застосування авіаційних робіт в лісовому господарстві
The Efficiency of the Use of Aviation Works in Forestry
 
Creator Семененко, Дмитро Євгенович
 
Subject авіакомпанія
безпілотне повітряне судно
авіаційні роботи
моніторинг та патрулювання лісових угідь
пожежогасіння лісових угідь
ефективність
дипломна робота
 
Description Робота публікується згідно наказу ректора від 29.12.2020 р. №580/од "Про розміщення кваліфікаційних робіт вищої освіти в репозитарії НАУ" . Керівник проекту: доцент, к. т. н. Федина Василь Петрович.
Ліс - це дивовижна екосистема, і в кожному куточку нашої планети можна зустріти різні види лісу: від тропічних на екваторі, в тропіках і субтропіках до хвойних в тайзі. Значимість лісу для людини можна розглянути з трьох точок: економічної, екологічної та соціальної. Перша з них дозволяє забезпечити населення папером, будівельними матеріалами, меблями, лікарськими препаратами та іншими життєво необхідними товарами. Але, незважаючи на необхідність охорони лісу і здійснення штучних насаджень, ліс був і буде затребуваний, тому що з нього виготовляються різні товари і матеріали, а лісова промисловість стає все більш популярною. Решта лісу просто не в змозі фільтрувати повітря, враховуючи, що з кожним днем дерев стає все менше, забруднень відбувається все більше.
Кафедра організації авіаційних робіт та послуг
 
Date 2021-02-03T22:13:20Z
2021-02-03T22:13:20Z
2021-02-03
 
Type Learning Object
 
Identifier Семененко Д. Є. Ефективність застосування авіаційних робіт в лісовому господарстві. - Кваліфікаційна робота здобувача вищої освіти кафедри авіаційних робіт та послуг. - Національний авіаційний університет. - Київ, 2020. - 117 с.
https://er.nau.edu.ua/handle/NAU/45679
 
Language uk
 
Format application/pdf
 
Publisher Національний авіаційний університет
 

Технічна підтримка: НДІІТТ НАУ