Record Details

Логістична стратегія розвитку національної економіки

Репозитарій Національного Авіаційного Університету

View Archive Info
 
 
Field Value
 
Title Логістична стратегія розвитку національної економіки
Логистическая стратегия развития национальной экономики
 
Creator Казанська, Олена Олександрівна
Казанская, Елена Александровна
Kazanska, Olena
 
Subject логістична стратегія
національна економіка
логістична інфраструктура
концепція розвитку
логистическая стратегия
национальная экономика
логистическая инфраструктура
концепция развития
330 (063)
 
Description На даний час економіка України розвивається під впливом низки негативних факторів, до яких, в першу чергу, можна віднести ситуацію, що склалася на Донбасі. Зазначимо, що фінансування сектору безпеки і оборони завжди було для будь-якої країни важким тягарем, який значно впливає на соціально-економічний стан країни. З метою покращення економічного стану України необхідно розробити і впровадити таку стратегію, в якої необхідно об’єднати стратегічні цілі, що пов’язані із розвитком об’єктів логістичної інфраструктури як для економічної сфери, так і для сфери безпеки і оборони.
В настоящее время экономика Украины развивается под влиянием ряда негативных факторов, к которым, в первую очередь, можно отнести ситуацию на Донбассе. Отметим, что финансирование сектора безопасности и обороны всегда было для любой страны тяжелым бременем, которое значительно влияет на социально-экономическое положение страны. С целью улучшения экономического состояния Украины необходимо разработать и внедрить такую ​​стратегию, в которой необходимо объединить стратегические цели, связанные с развитием объектов логистической инфраструктуры как для экономической сферы, так и для сферы безопасности и обороны.
 
Date 2020-04-14T11:40:49Z
2020-04-14T11:40:49Z
2017-12-21
 
Type Thesis
 
Identifier Казанська О.О. Логістична стратегія розвитку національної економіки / О.О. Казанська // «Двадцять треті економіко-правові дискусії» матеріали доповідей Міжнародної науково-практичної інтернет-конференції. – Львів, 21 грудня 2017 р. – С. 93 – 95.
2522-963X
http://er.nau.edu.ua/handle/NAU/42216
 
Language uk
 
Format application/pdf
 
Publisher Громадська організація «Наукова спільнота»
 

Технічна підтримка: НДІІТТ НАУ