ХАРАКТЕРИСТИКА ПРОДОВОЛЬЧОЇ БЕЗПЕКИ УКРАЇНИ ТА ОСНОВНІ ФАКТОРИ ВПЛИВУ НА ЇЇ РІВЕНЬ
Наукові журнали Національного Авіаційного Університету
View Archive InfoField | Value | |
Title |
ХАРАКТЕРИСТИКА ПРОДОВОЛЬЧОЇ БЕЗПЕКИ УКРАЇНИ ТА ОСНОВНІ ФАКТОРИ ВПЛИВУ НА ЇЇ РІВЕНЬ
|
|
Creator |
ЗАГУРСЬКИЙ, О.М.; ДННУ «Академія фінансового управління»
|
|
Subject |
економічна доступність продовольства; ефективність виробництва; норми споживання продовольчих продуктів; раціон; продовольча безпека;
338/439/02(477) |
|
Description |
У статті проведено теоретичне дослідження поняття, ключових характеристикпродовольчої безпеки країни та критеріїв оцінки її рівня. Проведено статистичний аналіз стану продовольчоїбезпеки України, визначено основні фактори, що вплинули на її рівень у 2012 році. Обґрунтовано доцільністьзастосування протекціоністсько-продовольчої державної політики.
|
|
Publisher |
Національний авіаційний університет
|
|
Contributor |
—
|
|
Date |
2014-09-07
|
|
Type |
Рецензована стаття
|
|
Format |
application/pdf
|
|
Identifier |
http://jrnl.nau.edu.ua/index.php/SR/article/view/7129
|
|
Source |
Стратегія розвитку України. Економіка, соціологія, право.; № 1 (2014)
Strategy of Ukraine. Economics, sociology, law; № 1 (2014) Стратегия развития Украины. Экономика, социология, право; № 1 (2014) |
|
Language |
uk
|
|