Record Details

ХАРАКТЕРИСТИКА ПРОДОВОЛЬЧОЇ БЕЗПЕКИ УКРАЇНИ ТА ОСНОВНІ ФАКТОРИ ВПЛИВУ НА ЇЇ РІВЕНЬ

Наукові журнали Національного Авіаційного Університету

View Archive Info
 
 
Field Value
 
Title ХАРАКТЕРИСТИКА ПРОДОВОЛЬЧОЇ БЕЗПЕКИ УКРАЇНИ ТА ОСНОВНІ ФАКТОРИ ВПЛИВУ НА ЇЇ РІВЕНЬ
 
Creator ЗАГУРСЬКИЙ, О.М.; ДННУ «Академія фінансового управління»
 
Subject економічна доступність продовольства; ефективність виробництва; норми споживання продовольчих продуктів; раціон; продовольча безпека;
338/439/02(477)
 
Description У статті проведено теоретичне дослідження поняття, ключових характеристикпродовольчої безпеки країни та критеріїв оцінки її рівня. Проведено статистичний аналіз стану продовольчоїбезпеки України, визначено основні фактори, що вплинули на її рівень у 2012 році. Обґрунтовано доцільністьзастосування протекціоністсько-продовольчої державної політики.
 
Publisher Національний авіаційний університет
 
Contributor
 
Date 2014-09-07
 
Type Рецензована стаття
 
Format application/pdf
 
Identifier http://jrnl.nau.edu.ua/index.php/SR/article/view/7129
 
Source Стратегія розвитку України. Економіка, соціологія, право.; № 1 (2014)
Strategy of Ukraine. Economics, sociology, law; № 1 (2014)
Стратегия развития Украины. Экономика, социология, право; № 1 (2014)
 
Language uk
 

Технічна підтримка: НДІІТТ НАУ