Record Details

Доменні імена як засоби індивідуалізації учасників цивільного обороту

Репозитарій Національного Авіаційного Університету

View Archive Info
 
 
Field Value
 
Title Доменні імена як засоби індивідуалізації учасників цивільного обороту
 
Creator Новгородська, Інна Миколаївна
 
Subject дипломна робота
доменне ім'я
засоби індивідуалізації
захист доменних імен
права на доменні імена
 
Description Робота публікується згідно наказу ректора від 21.01.2020 р. №008/од "Про перевірку кваліфікаційних робіт на академічний плагіат 2019-2020р.р. навчальному році" . Керівник проекту: к.ю.н., доцент Філінович Валерія Вікторівна
Об’єктом дослідження є суспільні відносини, врегульовані нормами цивільного законодавства, що виникають у зв'язку з набуттям та реалізацією прав на доменні імена. Предметом дослідження є доменні імена як засоби індивідуалізації учасників цивільного обороту.
Метою дослідження є визначення правової природи доменних імен як засобів індивідуалізації учасників цивільного обороту, виявлення недоліків у їх правовому регулюванні та формулювання пропозицій, спрямованих на удосконалення законодавства щодо захисту доменних імен як засобу індивідуалізації учасників цивільного обороту. Для того, щоб досягти поставленої мети необхідно вирішити такі основні взаємопов’язані завдання: з’ясувати історико-правові аспекти виникнення доменних імен; окреслити підходи до розуміння доменних імен; охарактеризувати доменні імена як засоби індивідуалізації учасників цивільного обороту; дослідити аспекти реєстрації доменних імен та зміст прав на них; здійснити правову характеристику угоди про реєстрацію доменного імені; визначити питання захисту прав власників доменних імен; визначити об’єктно-суб’єктний склад у спорах щодо доменних імен; з’ясувати практику вирішення доменних спорів в Україні. Методи дослідження. Методологічне підґрунтя даної роботи становлять загальний науковий метод дослідження, діалектичний, порівняльний, системний, історичний, формально-логічний, логічно-нормативний, статистичний метод, а також методи моделювання і прогнозування.
 
Date 2020-03-06T06:49:47Z
2020-03-06T06:49:47Z
2020
 
Type Working Paper
 
Identifier http://er.nau.edu.ua/handle/NAU/41486
 
Language uk
 
Format application/pdf
 

Технічна підтримка: НДІІТТ НАУ