Record Details

Управління кадровою безпекою авіапідприємства

Репозитарій Національного Авіаційного Університету

View Archive Info
 
 
Field Value
 
Title Управління кадровою безпекою авіапідприємства
 
Creator Мізик, Валентин Валентинович
 
Subject дипломна робота
кадрова безпека
економічна безпека
персонал
система
загроза
ризик
індикатор
процес
 
Description Робота публікується згідно наказу ректора від 21.01.2020 р. №008/од "Про перевірку кваліфікаційних робіт на академічний плагіат 2019-2020 р.р. навчальному році" . Керівник проекту: доцент, к.е.н., Кривицька Наталья Юріївна
Об’єкт дослідження – процес управління персоналом, що забезпечує ефективну діяльність авіапідприємства в агресивному зовнішньому середовищі.
Предмет дослідження – теоретико-методичні та прикладні аспекти створення та забезпечення ефективної системи управління кадровою безпекою на авіапідприємства.
Метою магістерського дослідження є розробка основних теоретичних положень і практичних рекомендацій, спрямованих на організацію і управління процесом забезпечення кадрової безпеки авіаційного підприємства
Методи дослідження – індукції та дедукції, спостереження та узагальнення порівняння, графічні методи, причинно-наслідковий, метод експертних оцінок та коефіцієнтний аналіз, індикаторний метод.
Отримані результати та їх новизна – полягає в розробленні та впровадженні заходів щодо підвищення рівня кадрової безпеки авіаційного підприємства, а саме:
 на основі формування структури, виділення функцій підрозділів та застосування процесного підходу було структуровано модель впливу кадрової безпеки на економічну безпеку підприємства, з метою забезпечення підвищення ефективності діяльності підприємства;
 запропоновано нову структуру управління ДП «Украерорух» та побудовано схему послідовності дій підрозділів для мінімізації загроз кадровій безпеці ДП «Украероруху»;
 розроблено функціональні обов’язки для нових та існуючих відділів та доведено практичну ефективність пропозицій - впровадження запропонованих в роботі заходів призведе до зниження витрат підприємства.
Рекомендації щодо використання результатів – удосконалену систему та заходи щодо підвищення рівня кадрової безпеки рекомендується застосовувати в практичній діяльності підприємств та для оцінки рівня кадрової безпеки.
Галузь застосування і ступінь впровадження матеріалів дипломної роботи- матеріали дипломної роботи можна використовувати на будь-яких підприємствах а зокрема в авіаційній галузі.
Прогнозні припущення про розвиток об’єкта і предмета дослідження – удосконалення системи управління кадрової безпеки авіапідприємства призведе до підвищення ефективності діяльності підприємства в майбутньому.
 
Date 2020-05-18T11:31:41Z
2020-05-18T11:31:41Z
2020-05-18
 
Type Working Paper
 
Identifier http://er.nau.edu.ua/handle/NAU/42716
 
Language uk
 
Format application/vnd.openxmlformats-officedocument.wordprocessingml.document
 
Publisher Національний авіаційний університет
 

Технічна підтримка: НДІІТТ НАУ