Процеси управління якістю харчових продуктів
Репозитарій Національного Авіаційного Університету
View Archive InfoField | Value | |
Title |
Процеси управління якістю харчових продуктів
|
|
Creator |
Білька, Аліна Андріївна
|
|
Subject |
система менеджменту якості
дипломна робота |
|
Description |
Робота публікується згідно наказу ректора від 29.12.2020 р. №580/од "Про розміщення кваліфікаційних робіт вищої освіти в репозиторії НАУ". Керівник роботи: ст. викладач Семак Інна Вікторівна
Розроблено пропозиції щодо формувння комплексного показника якості для оцінювання безпеки харчових продуктів. Структура такого комплексного показника базується на врахуванні часткових одиничних показників по групам небезпек зі своїми ваговими коефіцієнтами і розраховується у вигляді середньозваженого арифметичного або середньозваженого геометричного часткових одиничних показників. Наведено приклад розрахунку комплексного показника якості, який характеризує безпечність споживання продуктів у відносній формі по відношенню до продуктів, тієї ж групи. Національний авіаційний університет |
|
Date |
2021-02-09T23:16:09Z
2021-02-09T23:16:09Z 2020-12 |
|
Type |
Learning Object
|
|
Identifier |
https://er.nau.edu.ua/handle/NAU/45887
|
|
Language |
uk
|
|
Format |
application/pdf
|
|