Record Details

Процеси управління якістю харчових продуктів

Репозитарій Національного Авіаційного Університету

View Archive Info
 
 
Field Value
 
Title Процеси управління якістю харчових продуктів
 
Creator Білька, Аліна Андріївна
 
Subject система менеджменту якості
дипломна робота
 
Description Робота публікується згідно наказу ректора від 29.12.2020 р. №580/од "Про розміщення кваліфікаційних робіт вищої освіти в репозиторії НАУ". Керівник роботи: ст. викладач Семак Інна Вікторівна
Розроблено пропозиції щодо формувння комплексного показника якості для оцінювання безпеки харчових продуктів. Структура такого комплексного показника базується на врахуванні часткових одиничних показників по групам небезпек зі своїми ваговими коефіцієнтами і розраховується у вигляді середньозваженого арифметичного або середньозваженого геометричного часткових одиничних показників. Наведено приклад розрахунку комплексного показника якості, який характеризує безпечність споживання продуктів у відносній формі по відношенню до продуктів, тієї ж групи.
Національний авіаційний університет
 
Date 2021-02-09T23:16:09Z
2021-02-09T23:16:09Z
2020-12
 
Type Learning Object
 
Identifier https://er.nau.edu.ua/handle/NAU/45887
 
Language uk
 
Format application/pdf
 

Технічна підтримка: НДІІТТ НАУ