Record Details

Принципи проектування відкритих розподілених систем. Об'єктно-орієнтоване проектування інформаційних систем. Лабораторний практикум для студентів спеціальності 6.080400 “Інформаційні управляючі системи та технології”.

Репозитарій Національного Авіаційного Університету

View Archive Info
 
 
Field Value
 
Title Принципи проектування відкритих розподілених систем. Об'єктно-орієнтоване проектування інформаційних систем. Лабораторний практикум для студентів спеціальності 6.080400 “Інформаційні управляючі системи та технології”.
 
Creator Райчев, Ігор Едуардович
Харченко, Олександр Григорович
 
Subject методи об'єктно-орієнтованого аналізу, проектування інформаційних систем для довільного предметного середовища на основі комп’ютеризованих засобів і технологій
 
Description Містить описання принципів і методів об'єктно-орієнтованого аналізу і проектування інформаційних систем для довільного предметного середовища на основі комп’ютеризованих засобів і технологій. Розглянуто методологію побудови проекту інформаційної системи на базі UML-діаграм із використанням CASE-засобу візуального об'єктно-орієнтованого моделювання Rational Rose.
Для студентів спеціальності 6.080400 “Інформаційні управляючі системи та технології”.
 
Date 2017-07-31T16:47:41Z
2017-07-31T16:47:41Z
2007-09-18
 
Type Other
 
Identifier Містить описання принципів і методів об'єктно-орієнтованого аналізу і проектування інформаційних систем для довільного предметного середовища на основі комп’ютеризованих засобів і технологій. Розглянуто методологію побудови проекту інформаційної системи на базі UML-діаграм із використанням CASE-засобу візуального об'єктно-орієнтованого моделювання Rational Rose. Для студентів спеціальності 6.080400 “Інформаційні управляючі системи та технології”.
http://er.nau.edu.ua/handle/NAU/30132
 
Language uk
 
Format application/msword
 
Publisher Національний авіаційний університет.
 

Технічна підтримка: НДІІТТ НАУ