Record Details

Відтворення метафор на позначення емоцій (на матеріалі роману Маргарет Мітчелл «Звіяні вітром»)

Репозитарій Національного Авіаційного Університету

View Archive Info
 
 
Field Value
 
Title Відтворення метафор на позначення емоцій (на матеріалі роману Маргарет Мітчелл «Звіяні вітром»)
 
Creator Федорів, Лілія Іванівна
 
Subject дипломна робота
художній текст
емотивність
переклад метафор
 
Description Робота публікується згідно наказу ректора від 29.12.2020 р. №580/од "Про розміщення кваліфікаційних робіт вищої освіти в репозиторії НАУ". Керівник дипломної роботи: кандидат філологічних наук, доцент Шахновська Ірина Ігорівна
Мета роботи полягає у встановленні особливостей перекладу англійських метафор на позначення емоцій українською мовою на матеріалі безсмертного роману Маргарет Мітчелл «Звіяні вітром» у перекладі Ростислава Доценка. Практичне значення полягає у тому, що матеріали роботи можуть бути застосовані на практиці в лінгвістичних школах і перекладацьких курсах під час вивчення метафори, а також для розширення кругозору, розвитку кращого розуміння і зближення народів через детальне ознайомлення з історією походження та функціонування метафор та їх семантикою.
 
Date 2021-02-09T15:11:25Z
2021-02-09T15:11:25Z
2020-12
 
Type Other
 
Identifier Федорів Л.І. Відтворення метафор на позначення емоцій (на матеріалі роману Маргарет Мітчелл «Звіяні вітром»). Кваліфікаційна робота здобувача вищої освіти кафедри англійської філології і перекладу. Національний авіаційний університет. Київ, 2020. 101 с.
https://er.nau.edu.ua/handle/NAU/45843
 
Language uk
 
Format application/pdf
 
Publisher Національний авіаційний університет
 

Технічна підтримка: НДІІТТ НАУ