Кавова культура України як складова туристичної пропозиції
Репозитарій Національного Авіаційного Університету
View Archive InfoField | Value | |
Title |
Кавова культура України як складова туристичної пропозиції
|
|
Creator |
Антошко, Анна Павлівна
|
|
Subject |
дипломна робота
кавовий туризм кавова культура туризмознавство |
|
Description |
Робота публікується згідно наказу ректора від 21.01.2020 р. №008/од "Про перевірку кваліфікаційних робіт на академічний плогіат 2019-2020р.р. навчальному році" . Керівник проекту: д. геогр.н., професор кафедри міжнародного туризму та країнознавства Дудник Іван Миколайович
Кавовий туризм - це спеціалізований вид туризму, що пов'язаний з ознайомленням з історією, особливостями вирощування, обробки, переробки, способами приготування та культурою споживання кави, дегустацією улюбленого напою. Кавова культура – знання про створення кави, її походження, культура споживання кави Актуальність даного дослідження зумовлена зростаючою популярністю кав’ярень, їх поширенням у різних куточках земної кулі, а також необхідністю розвивати кавову культуру України та, як наслідок, кавовий туризм. Кавовий туризм є відносно новим напрямом у світовому туризмі і є малодослідженим в Україні. Тому проведення дослідження надасть змогу зрозуміти особливості кавового туризму, необхідність розвитку кавової культури України. Завдяки власне українській каві виникає можливість закріпити позиції країни не лише як туристично привабливої, а також як такої, що здатна зацікавити та приваблювати іноземних туристів. Як результат, країна стане спроможною скласти конкуренцію більшості європейських країн. Сучасні різновиди закладів ресторанного господарства мають декілька форматів. Кав’ярні не є виключенням завдяки різним видам закладів та форматам надання послуг. Галузь ресторанного господарства в даний час в Україні є досить розвиненою та здатна задовольнити потреби будь-кого своїм різноманіттям кухонь, проте країна потребує популяризації власної кухні. Саме тому створення національної кав’ярні є чудовим способом здорової пропаганди можливостей країни. |
|
Date |
2020-02-26T11:03:21Z
2020-02-26T11:03:21Z 2020-02 |
|
Type |
Other
|
|
Identifier |
Антошко А.П. Кавова культура України як складова туристичної пропозиції. - Дипломна робота на здобуття ступеня магістра спеціальності "Туризм". - Національний авіаційний університет. - Київ, 2020. - 104с.
http://er.nau.edu.ua/handle/NAU/41312 |
|
Language |
uk
|
|
Format |
application/pdf
|
|
Publisher |
Національний авіаційний університет
|
|