Record Details

Аналіз роботи оболонкових конструкцій під дією зовнішніх факторів

Репозитарій Національного Авіаційного Університету

View Archive Info
 
 
Field Value
 
Title Аналіз роботи оболонкових конструкцій під дією зовнішніх факторів
 
Creator Григолюк, Максим Юрійович
 
Subject дипломна робота
будівництво
резервуар
фізичний знос
напружений стан
нерівномірне осідання
 
Description Робота публікується згідно наказу ректора від 29.12.2020 р. №580/од "Про розміщення кваліфікаційних робіт вищої освіти в репозитарії НАУ". Науковий керівник: Машков Ігор Леонідович, к.т.н., доцент кафедри
В роботі проведено визначення розрахунковим шляхом стану конструкцій резервуара в умовах нерівномірного осідання і можливості подальшої експлуатації резервуара, вивчення закономірностей фізичного зносу цих споруд, зокрема з оцінкою впливу нерівномірного осідання основи.
Розглянуті задачі аналізу дійсної геометрії циліндричної стінки стальних вертикальних резервуарів та розроблення аналітичного опису цієї геометрії з метою подальшого його використання в розрахункових алгоритмах, визначення дійсних умов роботи резервуарів, дослідження впливу ґрунтових умов на характер і величину осідання резервуарів, а також вплив осідання на напружений стан днища резервуарів.
Крім того розглядаються питання розрахунку та конструювання окремих елементів резервуарів об’ємом 75000м3 , питання організації будівництва, технології монтажу резервуару, охорони праці та охорони навколишнього середовища.
 
Date 2021-02-15T08:07:18Z
2021-02-15T08:07:18Z
2020-12
 
Type Learning Object
 
Identifier https://er.nau.edu.ua/handle/NAU/47003
 
Language uk
 
Format application/pdf
 
Publisher Національний авіаційний університет
 

Технічна підтримка: НДІІТТ НАУ