Record Details

Фінансовий облік у банках

Репозитарій Національного Авіаційного Університету

View Archive Info
 
 
Field Value
 
Title Фінансовий облік у банках
 
Creator Смерічевський, Сергій Францович
Кірізлєєва, А.С.
 
Subject підручник
фінансовий облік
банк
облік коштів
депозити
дебіторська заборгованість
У262.1я73
336.71
 
Description Дисципліна «Фінансовий облік у банках» займає важливе місце серед навчальних предметів загальноекономічного циклу підготовки. Вона має на меті формування сучасної системи знань з теорії і практики бухгалтерського обліку у банках з огляду на Міжнародні стандарти бухгалтерського обліку та фінансової звітності.
Завдання дисципліни: засвоєння техніки документального оформлення операцій у первинних облікових документах; вивчення методики здійснення бухгалтерських операцій у банківських установах; засвоєння методики реєстрації облікової інформації в системі рахунків та ознайомлення з методикою формування звітних показників за даними бухгалтерського обліку у банках з метою вивчення теоретичних засад фінансового обліку у банках.
Підручник містить програмну анотацію і теоретичний зміст питань за темами, список рекомендованої літератури, питання й тести для самоконтролю і перевірки знань, основні поняття і категорії з курсу дисципліни, практичні завдання.
Призначений студентам вищих закладів освіти для самостійного вивчення дисципліни за всіма формами навчання. Буде корисний при підготовці до семінарських занять, виконанні контрольних робіт, написанні рефератів та індивідуальних робіт.
 
Date 2020-06-24T07:14:49Z
2020-06-24T07:14:49Z
2014
 
Type Book
 
Identifier Смерічевський С. Ф. Фінансовий облік у банках: підручник // С. Ф. Смерічевський, А. С. Кірізлєєва. – К.: Кондор-Видавництво, 2014. – 408 с.
978-966-2781-98-4
http://er.nau.edu.ua/handle/NAU/43693
 
Language uk
 
Format application/pdf
 
Publisher Кондор
 

Технічна підтримка: НДІІТТ НАУ